Reciclezi și câștigi! Naționala de Reciclare a ajuns la Sibiu cu premii surpriză pentru sibienii care reciclează doze de aluminiu și PET-uri.

Începând de luni, 12 octombrie și până miercuri, 14 octombrie, în intervalul orar 10-18, sibienii sunt invitați să aducă în fața magazinului Dumbrava, doze de aluminiu și PET-uri pentru a primi în schimbul lor diverse premii.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Alucro, în parteneriat cu GreenPoint Management; Penny; Coca-Cola HBC; Bergenbier S.A. și Can Pack Recycling, iar campania ajunge în numeroase orașe din țară. După ce a fost în Tulcea, Iași, Suceava și Bacău, Naționala de Reciclare a ajuns și la Sibiu. De aici va porini spre Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Constanța și București. Cei care aduc doze din aluminiu și PET-uri vor primi în schimb premii care pot fi folosite în beneficiul întregii familii.

Reciclezi și câștigi! Naționala de Reciclare a ajuns la Sibiu. Organizatorii se așteaptă la un record din partea sibienilor

”Avem așteptări mari de la sibieni și sperăm ca vremea să țină cu noi și să vină în număr cât mai mare. Noi sperăm ca la Sibiu să strângem cantități mai mari decât la Suceava, unde oamenii au reciclat 5425 doze din aluminiu, adică aproximativ 96 kg, și 1900 sticle din plastic, vreo 66 kg.”, a declarat Adina Magsi, directorul general al asociației non-profit Alucro, organizator al evenimentului.

Reciclezi și câștigi! Naționala de Reciclare a ajuns la Sibiu cu premii surpriză pentru sibienii care reciclează doze de aluminiu și PET-uri.

Campionatul de reciclare va continua în orașele Oradea (15-17 octombrie); Cluj-Napoca (18-20 octombrie); Târgu Mureș (21-23 octombrie); Constanța (24-26  octombrie) și București (27-30 octombrie).

Asociația Alucro este singurul ONG din țară care desfășoară proiecte prin care promovează exclusiv colectarea selectivă a gunoiului și reciclarea dozelor din aluminiu. Din 2012 deține licența pentru derularea programului european Every Can Counts. Acesta este un program european dedicat colectării și reciclării dozelor din aluminiu în școli, companii și în cadrul evenimentelor publice.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…