Mediul de afaceri Sibian donează materiale sanitare centrelor sociale și școlare din județ. Consiliul Județean Sibiu a primit o donație de materiale sanitare de la compania sibiană Jaeggi Industries SRL. Parte a grupului Güntner, aceasta este lider mondial în industria frigotehnică și în tehnologia de refrigerare și aer condiționat.

Donația constă în 81.000 de măști chirurgicale, 25 de termometre digitale și 300 de combinezoane de protecție. Materialele vor ajunge în centrele pentru copii și adulți din subordinea DGASPC Sibiu. În centrele școlare de educație incluzivă din Sibiu, Mediaș, Turnu Roșu și Dumbrăveni. Dar și în unitățile de asistență medico-sociale din Sibiu și Săliște.

„Pandemia continuă să afecteze activitatea centrelor sociale și educaționale care deservesc cele mai vulnerabile categorii de adulți și copii din județ, așa că suntem recunoscători firmei Jaeggi pentru această importantă donație. Mediul privat continuă să fie solidar pentru Sibiu și să vină în completarea eforturilor bugetare, iar acesta este un semn bun.”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Europa a fost printre pionierii măsurilor extensive de prevenire și evitare a răspândirii epidemiei de Covid-19. A acționat foarte devreme la nivel global cu standarde de igienă și siguranță foarte ridicate pentru protejarea angajaților și a familiilor lor și a comunităților din care fac parte.

Mediul de afaceri Sibian donează materiale sanitare centrelor sociale și școlare din județ, o inițiativă a campaniei Solidari Pentru Sibiu

„Ne bucură faptul că materialele donate vor ajunge în centrele pentru copii și adulți și în centrele școlare de educație incluzivă din Județul Sibiu. Educația este cel mai relevant indicator al sănătății unei comunități.

Suntem convinși că Sibiul are capacitatea de a găsi soluții salutare, de a se adapta și de a își continua dezvoltarea în pofida vremurilor dificile pe care le trăim acum. Împreună, cu implicare, perseverență și încredere putem asigura protejarea și dezvoltarea comunității noastre.” a adăugat și Antonia Muntean, director general adjunct Jaeggi Industries Sibiu.

Materialele care vor fi distribuite în decursul acestei săptămâni, fac parte din campania Solidari Pentru Sibiu, o inițiativă a Consiliului Județean Sibiu.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.