De la altar, la tribunal. Un bărbat părăsit înainte de nuntă și-a dat în judecată iubita. Un bărbat din Botoşani şi-a dat în judecată iubita după ce s-au despărţit cu numai o zi înainte de căsătorie. Botoşăneanul îi cere toate cadourile înapoi, inelul de logodnă, dar şi daune morale pentru ruşinea şi traumele suferite.

Tânărul din Botoşani şi-a dat în judecată iubita după ce aceasta a rupt logodna cu el, chiar cu o zi înainte de starea civilă, scrie publicaţia botosaninews.ro. Bărbatul a muncit o perioadă bună de timp în Italia şi este supărat că şi-ar fi cheltuit mare parte din bani pentru a-şi răsfăţa iubita şi pentru a organizare nunta.

De la altar, la tribunal! Un bărbat părăsit înainte de nuntă și-a dat în judecată iubita pe care o acuză că a cheltuit peste 10.000 de eur, bani munciți de acesta în Italia

Acum ar fi rămas fără peste 10.000 de euro. Cei doi s-ar fi cunoscut în anul 2016, spune aceeaşi publicaţie. Au fost împreună timp de doi ani, iar în această perioadă tânărul ar fi fost mai mult plecat în Italia, la muncă. În tot acest timp, bărbatul ar fi trimis banii acasă.

Mai mult decât atât i-ar fi trimis iubitei cadouri, i-ar fi plătit şcoala de şoferi, dar şi călătoria în Italia pentru a-l vizita. După ce s-a întors acasă, cei doi au hotărât să se căsătorească.

Tânărul a cumpărat şi inelul de logodnă, a plătit avansurile la sală, muzică şi fotografi. Ba chiar a invitat şi toate rudele şi prietenii la starea civilă.

Cu o zi înainte de eveniment, cei doi s-ar fi certat. Mai precis, spune publicaţia botoşăneană, totul a plecat de la faptul că tânărul şi-a întrebat viitoarea soţie, unde sunt banii trimişi din Italia.

S-au certat, iar logodna s-a rupt cu o zi înainte de starea civilă. Supărat că a fost părăsit chiar înainte de nuntă, botoşăneanul şi-a dat în judecată, ulterior, iubita. I-a cerut înapoi toţi banii pe cadouri, inel, şcoală de şoferi şi, în general, toate cheltuielile făcute.

Acesta cere aproximativ 9.000 de euro pentru tot ce a cheltuit, plus 10.000 de euro daune morale pentru suferinţa şi ruşinea suferite. La rândul ei, tânăra a cerut şi ea în instanţă 10.000 de euro daune morale.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.