DJ 106C Sibiu – Cisnădie intră în reparații capitale. Investițiile în infrastructura rutieră continuă și în această toamnă în județul Sibiu. Locuitorii cartierului Arhitecților se vor bucura în scurt timp de un drum modern, redimensionat în vederea fluidizării traficului din zonă.

Ieri, 01.09.2020, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au predat amplasamentul societății care va moderniza DJ 106 C, Sibiu – Cisnădie. Este vorba despre tronsonul cuprins între ieșirea din municipiului Sibiu și podul peste pârâul Seviș. Joi, 03.09.2020 urmează să se emită ordinul de începere al lucrărilor.

”Modernizarea DJ 106 C Sibiu – Cisnădie este una dintre prioritățile Consiliul Județean Sibiu. Am ținut să merg împreună cu colegii mei din cadrul Direcției Tehnice să vizitez acest tronson pentru a mă asigura că responsabili de lucrări au înțeles că această investiție este prioritară. Aceasta trebuie realizată la cele mai înalte standarde de calitate, precum și în cel mai scurt timp. Atât cei care tranzitează acest drum, cât și locuitorii cartierului Arhitecților trebuie să beneficieze de un drum modern. Merită un trafic fluid, iar orele pierdute, să se transforme în timp prețios petrecut alături de familie.” a precizat într-un comunicat, președinta Consiliul Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

DJ 106C Sibiu – Cisnădie intră în reparații capitale în urma unei investiții de 15 mil de lei

Lucrările vor începe cu devierea circulație rutiere în dreptul podului peste pârâul Seviș, acesta urmând a fi demolat, construindu-se unul nou. Tronsonul de drum în lungime de peste 3 km va fi extins la trei benzi de circulație. Totodată, vor fi amenajate 3 sensuri giratorii, 4 stații de autobuz și un pasaj subteran pentru subtraversarea drumului județean de către bicicliști și pietoni. Investiția Consiliului Județean Sibiu va fi corelată cu modernizarea străzii Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu.

Valoarea lucrărilor de execuție pentru această investiție se ridică la suma de 14.961.430,76 lei fără TVA, fonduri asigurate de Consiliul Județean Sibiu, din bugetul local al județului.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică. FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren la marginea Sibiului și pregătește o..

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada. Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a devenit singurul proprietar al fabricii de…

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii. Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați să aprobe în ședința de săptămâna aceasta, printre altele, documentația de urbanism pentru construirea unui hotel nou pe strada Mărășești, în apropierea Căii Dumbrăvii.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.