În această sâmbătă va avea loc Maratonul Internațional Sibiu 2020. Orașul de pe malul Cibinului va găzdui și în acest an, Maratonul Internațional Sibiu. Cel mai important eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru proiecte și cauze ale comunității.

Cea de-a 9-a ediție se va desfășura sâmbătă, 29 august, în intervalul orar 8:00 – 15.30. Evenimentul va reuni la start aproximativ 1000 de participanți, care vor alerga pentru 30 de cauze caritabile.

Ținând cont de situația specifică în care ne aflăm, cursa din acest an se va desfășura în condiții speciale. Vor fi luate o serie de măsuri și modificări, pentru a fi asigurată protecția și siguranța participanților, voluntarilor și organizatorilor.

Competiția se va desfășura fără participarea publicului, iar startul se va da individual, la distanță de 20 de secunde,  din Piața Huet și nu din Piața Mare, așa cum se obișnuia în ceilalți ani.

1000 de participanți vor alerga pentru 30 de cauze caritabile

Traseul de concurs va trece prin Piața Mare, pe strada Nicolae Bălcescu, prin Parcul Sub Arini, prin Zoo Sibiu, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului și prin Pădurea Dumbrava, iar concurenții se vor întrece la probele de maraton(42 km), semimaraton(21km), cursa de 10 km, crosul de 5 km și squad race  în lungime de 3 km.

În această sâmbătă va avea loc Maratonul Internațional Sibiu 2020. Orașul de pe malul Cibinului va găzdui și în acest an, Maratonul Internațional Sibiu, cel mai important eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru proiecte și cauze ale comunității.

În această sâmbătă va avea loc Maratonul Internațional Sibiu 2020, organizat de Fundația Comunitară Sibiu și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2020.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Cât se dă darul la nuntă în 2021

Cât se dă darul la nuntă în 2021? Nunțile sunt evenimente importante în viața oricărui cuplu, sunt extrem de frumoase, dar și costă. Este plăcut să îți alegi machiajul și ținuta elegantă pentru fericitul eveniment, dar acestea nu sunt singurele costuri cu care te vei confrunta de-a lungul acestui sezon de nunți. Mai este și darul de nuntă!

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete

România locul I la Olimpiada Europeană de Matematică pentru Fete. România a obținut locul I în cadrul concursului EGMO 2022, cu o medalie de aur și 3 de argint

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.