După o zi în care moneda națională prinsese puțin “curaj” în fața principalelor valute, astăzi, leul s-a depreciat în raport cu euro, dolar, francul elvețian și lira sterlină. Și aurul s-a scumpit, deși tendința ultimelor zile era de scădere, în contextul maximului istoric, atins săptămâna trecută.

Banca Națională a României (BNR) a cotat un euro la 4,8358 lei/unitate, în creștere cu 0,03 % față de sesiunea anterioară.

Și dolarul a crescut cu 0,45 % până la 4,1020 lei/unitate, potrivit site-ului BNR.

Francul elvețian s-a apreciat până la 4,4986 lei/unitate, de la valoarea de 4,4894 lei/unitate înregistrată joi.

Și lira sterlină s-a apreciat până la 5,3603 lei/unitate de la cotația anterioară de 5,3431 lei/unitate.

Gramul de aur s-a scumpit din nou, atingând valoarea de 256,1622 lei/gram de la 253,5118 lei/gram, la cursul de joi, 13 august.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.