Până vineri, 24.07.20, circulația pe A1, între Nodul Cunța și Nodul Sebeș Vest (Vințișoara) va fi închisă pentru lucrările finale la nodul rutier Sebeș, care vor permite conectarea Autostrăzii A1 cu Autostrada A10 (Sebeș – Turda) conform unui comunicat dat de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

“Joi, 23 iulie 2020, începând cu ora 07.00, se închide circulația rutieră pe Autostrada A1, între Nodul Rutier Cunța și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vintișoara), pentru 24 de ore, respectiv până în data de 24.07.2020, ora 07.00. Traficul se va desfășura deviat pe DN1 (E81) și DN 7 (E68)”, anunță CNAIR. Închiderea circulației rutiere este necesară pentru lucrări de construcție ale Autostrăzii A10 la conexiunea cu A1, care se desfășoară în cadrul contractului “Proiectare și execuție Autostrada Sebeș-Turda Lot 1, km 0+000 – km 17+000”. În cazul în care condițiile meteorologice nu vor fi favorabile, lucrările menționate și, implicit, închiderea circulației pe autostrada A1 vor fi reprogramate”, precizează CNAIR.

Lucrările pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda sunt finalizate în proporție de aproximativ 90% conform datelor de pe site-ul CNAIR. Acestea sunt efectuate de către italienii de la Impresa Pizzarotti în baza unui contract demarat în 2014, în valoare de 541,73 milioane de lei. Noul termen estimat pentru finalizarea lucrărilor este 30 noiembrie 2020, însă până și reprezentanții CNAIR sunt sceptici că termenul va fi respectat.

“Slaba mobilizare a antreprenorului – nu se lucrează într-un ritm satisfăcător la structurile aferente nodului Sebeș (unde nu există probleme tehnice legate de relocări de utilități). Fără o mobilizare exemplară a antreprenorului la execuția structurilor de la nodul Sebeș și nodul Alba Iulia Nord, nu se va putea atinge obiectivul de finalizare a construcției la data de 30.11.2020”, se mai arată pe site-ul oficial CNAIR.

În video-ul de mai jos, puteți vedea o filmare cu drona, care arată exact stadiul lucrărilor până la data de 20 iulie 2020:

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.