Sâmbăta aceasta, începând cu ora 18:00, echipa sibiană primește pe terenul propriu, vizita celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Confruntarea din etapa a 10-a a play-out-ului Ligii1, se anunță a fi una extrem de interesantă, mai ales că echipele  de pe locurile 3 și 4 se află la egalitate de puncte în clasament, cu mențiunea că FC Hermannstadt aflată pe 4, are și un meci mai puțin disputat (restanța cu Dinamo).    

Oaspeții vin după două înfrângeri și o victorie în ultimele trei etape, în timp ce FCH încearcă să profite de forma bună și să obțină cea de-a patra victorie consecutivă, ultima fiind obținută tot pe teren propriu, împotriva celor de la FC Voluntari. Pentru această confruntare, Ruben Albes, antrenorul principal al echipei de pe malul Cibinului, are apt întreg lotul de jucători.

Băieții conduși de Ruben Albes sunt plini de încredere, iar tehnicianul spaniol va aborda jocul doar la victorie, declarând ,,Este un meci foarte important pentru A.F.C.Hermannstadt. Îmi place Sepsi OSK. Este o echipă bună, care presează foarte bine în teren și au jucători puternici, duri. Au fotbaliști foarte buni atât în primul 11, cât și pe banca de rezerve. Este un nou test pentru noi să ne arătăm nivelul de pregătire și să încercăm să ajungem la forma care să ne aducă încă o victorie. Echipa noastră joacă mereu la victorie, în fiecare meci. Aceasta este mentalitatea noastră acum. Fotbalul este despre victorie”.

Video conferința de presă cu declarația completă a antrenorului Ruben Albes:

Partida din tur s-a terminat la egalitate, 1-1. FC Hermannstadt vs Sepsi OSK Sf. Gheorghe va avea loc sâmbătă, 18 iulie 2020, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Municipal Sibiu. Meciul se va disputa fără spectatori, în contextul pandemiei de Covid-19.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean

CJ Sibiu: În aprilie lansăm licitația pentru construirea noului Spital Județean. Conducerea Consiliului Județean Sibiu speră ca până la finele acestui an să fie semnat contractul de finanțare pentru noul Spital Județean Sibiu. În aproximativ două luni este preconizată lansarea licitației pentru angajarea unui constructor.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.