Treisprezece proiecte de pe Agenda Sportivă 2020 a Sibiului primesc, în total, peste 4 milioane de lei, finanțare nerambursabiă din fonduri publice. Primăria Sibiu le-a cerut organizatorilor să refacă proiectele și să le adapteze având în vedere contextul pandemiei de Covid-19. Cea mai parte a banilor o să revină cluburilor sportive CSU Sibiu și  FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt primește 2 milioane de lei pentru pregătirea și participarea echipelor de seniori la competițiile organizate de FRF și LPF și 350.000 de lei pentru pregătirea echipei de juniori, totalizând o valoare cumulată de 2.350.000 de lei.

Un total de 1.39 milioane de lei o să mergă și către CSU Sibiu din care, 800.000 lei pentru pregătirea și participarea echipei în competițiile naționale, 150.000 de lei pentru participarea BC CSU Sibiu la cantonamentul și turneul european de pregătire, 300.000 lei pentru participarea BC CSU Sibiu în competițiile europene, 100.000 lei pentru pregătirea și participarea juniorilor în competițiile organizate de FRB și 40.000 de lei pentru Turneul Internațional Memorialul Tordai 2020.

Alți 513.000 de lei merg spre proiecte sportive propuse de Asociația Club Sportiv Tenis Club Pamira sau Maratonul Internațional Sibiu.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba

Psihoză la pompe: Un bărbat a alimentat 1000L la o benzinărie din Alba. Pe fondul scumpirilor la carburanți care au panicat un număr mare de șoferi și care…

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe

Impozite mărite pentru românii cu mai mult de două mașini sau locuințe. Cei care au mai mult de două locuințe sau două mașini ar putea fi taxați în plus, bacșișul la restaurante ar urma să fie impozitat și nu este exclus să avem și o taxă pe zahăr.

Săptămâna de lucru cu 4 zile va fi legalizată și în România

Săptămâna de lucru cu 4 zile va fi legalizată și în România. După ce a fost legiferată în mai multe țări europene, săptămâna de lucru de patru zile are mari…