Pentru că în Sibiu, opțiunile pentru lansarea de noi proiecte imobiliare s-au cam epuizat iar terenurile din Șelimbăr și Calea Cisnădiei se apropie de capacitatea maximă alocată noilor construcții rezidențiale, dezvoltatorul imobiliar New Concept Living anunță disponibilitatea rezervării a primelor locuințe la vilă, în noul Ansamblu Rezidențial DaVinci Homes, ce va fi ridicat în Cristian, într-un loc înconjurat de verdeață și marcat de panorama idilică a Munților Făgăraș.

“După luni de muncă alături de arhitecți, ingineri, geologi și după zeci de ore de analizat statistici și planificat, a venit momentul să comunicăm tuturor clienților noștri o veste care va aduce un impact pozitiv major pe piața de imobiliare Sibiu. Sub emblema New Concept Living va lua naștere un ansamblu rezidențial de apartamente la vile, amplasat chiar la intrare în Cristian, intitulat DaVinci Homes.” anunță dezvoltatorii New Concept Living.

Finanțatorii acestui proiect imobiliar ambițios promit că, datorită deciziilor luate în fazele de proiect și a materialelor de calitate superioară folosite în etapele de construcție, DaVinci Homes va pune satisfacția clientului pe primul loc, ridicând standardul cu mult peste oferta propusă până acum de către industria imobiliară din Sibiu. 

Suprafața amplă a cartierului DaVinci Homes care se va întinde în cei peste 180.000 mp, face ca acesta să fie unul dintre cele mai ambițioase proiecte unitar studiate în Transilvania, fiind în același timp și cel mai mare proiect rezidențial din Sibiu. La momentul finalizării ansamblului rezidențial exclusivist, clienții vor avea la dispoziție 54 de apartamente, dispuse în 6 tipuri de vilă (P+2E).

Proiectul se va desfășura pe durata a 6 ani (2020-2026), va fi condus de New Concept Living, în calitate de manager general și îi va avea ca finanțatori de proiect (majoritatea fondurilor provin din afara României) pe: EBS REI, RSB Bavaria Munchen, Immo United Bodensee, PeFoc.Ro, Ro-Holland, RinView, RJB Briamba Holland, New Concept Living. Primul tronson cu 30 de vile este estimat pentru finalizare la sfârșitul anului 2021. În momentul de față, lucrările de infrastructură și extinderile de rețele sunt în plină desfășurare cu mențiunea că, prin proiect (drumurile interioare și zonele de acces) s-a prevăzut ca dezvoltarea cartierului să fie realizată în tronsoane, fără ca locatarii deja mutați să fie deranjați.

Datorită plasamentului excelent pe care îl oferă pitorescul Cristian și a proximității cu Sibiul (10 min de mers cu mașina), viitorii locatari ai ansamblului se vor bucura de liniștea tipică unui cartier de suburbie exclusivistă, de aer curat, de zonele verzi predominate, dar și de priveliștea frumoasă spre munți. Accesul va fi extrem de facil prin cele 3 drumuri de intrare – ieșire din cartier, ce vor fi amenajate până în dreptul proprietății, cu dale de beton sau asfalt.

Mai multe informații și detalii despre acest nou proiect imobiliar care prinde contur lângă Sibiu, le puteți găsi aici: https://www.newconceptliving.ro/ansamblu-ansamblul-reziden-539;ial-davinci-homes-imobiliare-sibiu-173.html

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.