S-a redeschis reprezentanța Ford din Sibiu! Datorită investiției de aproximativ 500.000 euro făcută de cei de la Mecatronics, sibienii și nu numai sunt acum mai aproape de marca americană de mașini. 

Dealerul Mecatronics, cel care a făcut această investiție este producător de subansamble electronice cu sediul în Alba Iulia și a investit în afacerea cu mașini profiturile obținute din producție. Acesta are deja showroom-uri Hyundai și Mitsubishi, în Alba Iulia, dar și în Sibiu.

„Am plăcerea de a vă prezenta unul din cele mai frumoase complexe de tip 3S din Sibiu și totodată am onoarea de a mă bucura de acest lucru alături de dumneavoastră. După ce acum aproape șase ani am deschis această locație, prin reprezentarea celor două mărci care ne-au definit până în prezent, respectiv Hyundai și Mitsubishi, iată-ne acum tăind panglica alăturide una din cele mai prestigioase mărci auto din lume. Oferta noastră este compusă din vânzări auto, piese auto și service, oferite sub acoperișul unui complex cu dotări de ultimă generație, într-o locație modernă, unde vă așteaptă o echipă de profesioniști gata să rezolve orice problemă întâmpină mașina dumneavoastră”, a declarat Ovidiu Jurca, reprezentantul Ford Sibiu și totodată gazda evenimentului.

Showroom-ul are o suprafață de 600 de metri pătrați, la care se adaugă un service cu 20 de posturi de lucru. Întreaga investiție a fost adăugată showroom-urilor existente pe care Mecatronics le-a deschis în 2012, pentru mărcile Hyundai și Mitsubishi, după ce compania a cumpărat terenul aflat în imediata vecinătate. Anterior, Mecatronics a oferit servicii de reparații pentru clienții Ford. În noul showroom vor fi 20 de angajați.

La deschidere a fost prezent și Attila Szabo, directorul general Ford România. Printre altele, acesta a menționat și că acest spațiu dedicat vânzărilor este unul dintre cele mai mari din România, din rețeaua Ford. Reprezentanța vine și cu partea de service, Motorcraft, unde este garantată calitatea serviciilor și transparența prețurilor.

Deschiderea showroom-ului Ford vine după ce, anterior, Genius Cars, fostul dealer Ford, a închis afacerea, după numai 3 ani, deschisă chiar în plină criză economică. Un alt dealer, Autoklass, a închis reprezentanța Ford din Sibiu, cu foarte mulți ani în urmă, tot din cauza vânzărilor slabe. Potrivit lui Lucian Galbenu, proprietarul Mecatronics, anul trecut au fost vândute în Sibiu, prin intermediul dealerilor din județele învecinate, circa 80 de autovehicule Ford, iar pentru anul acesta, Mecatronics speră la o creștere până la 100 de vehicule.

Lansarea care s-a dovedit a fi de mare succes a inclus și prezentare celei mai moderne mașini fabricată în România, modelul Ford Ecosport. În cadrul evenimentului s-a organizat și o tombolă, iar fericita câștigătoare se va putea bucura de un week-end la volanul unul Ford Ecosport nou nouț.

Noua reprezentanță Ford se poate vizita pe DN1, KM 305+500, Șelimbăr.

Citește mai mult la: www.profit.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică. FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren la marginea Sibiului și pregătește o..

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada

Fabrică de încălțăminte din Sibiu cumpărată de Prada. Faimoasa companie de modă și produse de lux Prada a devenit singurul proprietar al fabricii de…

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii. Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați să aprobe în ședința de săptămâna aceasta, printre altele, documentația de urbanism pentru construirea unui hotel nou pe strada Mărășești, în apropierea Căii Dumbrăvii.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.