Peste o mie de gălățeni veniți pentru a-și susține echipa la Finala Cupei României au luat cu asalt centrul Sibiului. După un drum lung cu trenul, gălățenii au ajuns la Sibiu plini de energie și speră să se întoarcă acasă victorioși.

La primele ore ale dimineții, suporterii echipei de fotbal SC Oțelul Galați au venit cu steaguri, fumigene și cu o doză mare de entuziasm în ceea ce privește Finala Cupei României la Fotbal, între Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați, care va începe la ora 20:30, pe Stadionul Municipal Sibiu.

Suporterii au făcut „spectacol” cu fumigene, tobe și portavoci din primele minute în care au ajuns în Sibiu. Trenul a ajuns la Sibiu puțin mai devreme de ora 15:00, după care suporterii au pornit la pas spre centrul Sibiului. Jandarmii și polițiștii sibieni i-au ghidat pe gălățeni și nu au existat conflicte. Gălățenii se arată optimiști și cred că se vor întoarce acasă cu Cupa României.

Suporterii SC Oțelul Galați au venit de la mic la mare pentru a vedea Finala Cupei României pe Stadionul Municipal din Sibiu. Atât tinerii, cât și cei mai în vârstă sunt nerăbdători să vadă meciul de diseară. „Vrem să câștigăm Cupa, să nu fi venit atâta drum degeaba. Cisotti dă primul gol. Cred că scorul va fi 2-0 pentru Oțelul”, a declarat Marius.

Suporterițele nu au lipsit nici ele din mulțimea gălățeni care au venit să își susțină echipa de suflet. Denisa crede că mediul se va termina cu un scor de 2- 0 pentru SC Oțelul Galați. „Vrem să aducem Cupa la Galați. Sper la un scor de 2-0 ca să stau mai liniștită din prima repriză”, a spus Denisa.

După ce au mers spre centru pe strada General Magheru, suporterii s-au oprit în Piața Mare unde au făcut un show care a atras atenția trecătorilor, oamenilor aflați la terase, iar sunetul tobelor i-a făcut pe sibieni să iasă la ferestre.

Pe lângă cei peste o mie de suporteri veniți cu trenul de la Galați, alți 4.000 ar fi venit cu mașinile personale pentru a-și susține echipa preferată.

Reamintim că circulația va fi închisă în mai multe zone din Sibiu pentru o bună desfășurare a evenimentului. Astfel, vor fi restricții pe sectorul de drum al străzii Școala de Înot dintre str. Rennes și Hotel Parc, în intervalul 18.00-20.30, pe strada Octavian Goga, pe tronsonul dintre sensul giratoriu cu N. Olahus și str. Dimitrie Anghel, de la ora 18.00, până la încheierea meciului și pe strada N. Olahus, în intervalul orar 18.00-20.30.

sursa articol: oradesibiu.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.