Ediția din 2024 a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi una extinsa și în alte zone din centrul orașului, nu doar în Piața Mare, anunță marți reprezentanții Asociației Events for Tourism. Astfel se va evita aglomerarea, spun aceștia, anunțând că au început înscrierile pentru comercianții care vor să închirieze o căsuță în târg. 

„De câțiva ani, avem în plan extinderea Târgului de Crăciun din Sibiu în diverse zone ale centrului orașului. În acest an, acest obiectiv va fi realizat, răspunzând astfel așteptărilor multor vizitatori care au observat în trecut zile extrem de aglomerate. Detalii suplimentare despre planurile de extindere și noutățile pregătite pentru acest an vor fi comunicate în curând, avem planuri interesante în lucru,” spune Andrei Drăgan Răduleț, președintele Asociației Events for Tourism.

Până la sfârșitul lunii mai, expozanții sunt invitați să se înscrie online, printr-o procedură electronică, ce oferă posibilitatea de completare și salvare a formularelor pentru finalizare ulterioară. 

În luna iunie va avea loc procesul de selecție, condus de principii stricte de calitate, spun organizatorii. “La Târgul de Crăciun din Sibiu se intră pe calitate, nu pe pile,” mai spune Andrei Drăgan Răduleț. “Este un proces selectiv, dar oricine are șanse să participe, atâta timp cât produsele sunt de interes și contribuie la diversitatea și calitatea ofertei Târgului”.

sursa articol: turnulsfatului.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.