Clubul Sportiv Școlar Mediaș, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș organizează în perioada 11 – 14 mai 2024 turneul național de tenis de câmp „Cupa Teo“. Acest eveniment are loc sub egida Federației Române de Tenis și este structurat pe patru categorii de vârstă, feminin și masculin, pentru copiii de 10, 12, 14 și 16 ani.

Meciurile competiției vor începe în fiecare zi de la ora 9:00 și se vor desfășura la baza de tenis situată în municipiul Mediaș, pe strada Brateiului nr. 8 (fosta bază sportivă Dafora, actualul Enjoy IT Club), iar intrarea spectatorilor este gratuită.

sursa articol: sibiuindependent.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Proiectele Varianta Ocolitoare Sibiu Sud și Centura Mediașului intră în linie dreaptă

Proiectele Varianta Ocolitoare Sibiu Sud și Centura Mediașului intră în linie dreaptă. La invitația președintei CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, pe data de 18.09.2020, la Sibiu au fost prezenți vicepremierul Raluca Turcan, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode și directorul general C.N.A.I.R., Mariana Ioniță cu vești bune în ceea ce privește infrastructura rutieră din Județul Sibiu.

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.

Zilele Mediașului 2024- program

Medieșenii sunt așteptați la 3 zile de manifestări culturale și concerte, în…