Marius Grecu candidează pentru un nou mandat la conducerea Primăriei Comunei Șelimbăr. Candidatul PNL a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook că echipa sa este „unită și determinată să lucreze împreună, ca o singură echipă, pentru binele comunității noastre.”

„Dragii mei,
doresc să vă confirm că echipa PNL Șelimbăr este unită și determinată să lucreze împreună, ca o singură echipă, pentru binele comunității noastre!
Contrar zvonurilor, nu există nici un plan de alianță cu alți candidați. Rămân corect și devotat lui Dumnezeu și cetațenilor mei! Continuăm împreună!
Vă mulțumesc!”, transmitre Marius Grecu.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.

Modelul declarației pe proprie răspundere pt Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu

Autoritățile din Sibiu au publicat modelul declarației pe proprie răspundere pe care sibienii vor fi obligați să o completeze la ieșirea din locuințe în contextul instituirii carantinei, începând de luni, 16 noiembrie 2020.

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină!

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină! Municipiul Sibiu a ajuns miercuri la o rată de infectare de 11,18 la mia de locuitori, iar județul, pentru a treia zi consecutiv se află în topul județelor din țară, cu o rată de 7,19 la mia de locuitori.

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean!

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean! Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în acest acest moment în județul Sibiu sunt active un număr de 10 focare de infecție cu COVID-19.