Datorită temperaturii ridicate, sute de sibieni, dar şi turişti au vizitat, luni, 6 mai, în a doua zi de Paşte, grădina Zoologică din Sibiu.

Oficialii Primăriei Sibiu, de care aparţine Grădina Zoologică, au anunţat că au fost aduse noi animale, de la Târgu Mureş, dar şi din Ungaria.

„Vremea frumoasă de afară e numai bună pentru o plimbare la Zoo! Grădina este deschisă conform unui program special: intrarea pe poarta principală se face între orele 9:30- 19:30, iar pe poarta 2, dinspre Valea Aurie, între 10:00 şi 19:00”, au transmis, luni, 6 mai, oficialii Primăriei Sibiu.

Aceştia anunţă „o surpriză pentru vizitatori”, respectiv câteva animale noi.

”Este vorba despre o gazelă Oryx, un mascul de 10 ani, pe nume Uva. Acesta, precum şi un urs brun, tot de 10 ani, pe nume Brunello, au venit la Sibiu de la Zoo Târgu Mureş, ca urmare a unui schimb. De la Zoo Nyíregyháza din Ungaria, cu titlu de donaţie, au ajuns la Sibiu doi lupi albi: un mascul şi o femelă de 2 şi 3 ani”, au mai transmis oficialii Primăriei Sibiu, într-o postare pe pagina de Facebook.

sursa articol: ziare.com

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.