Elevii de liceu din Sibiu sunt invitați să participe la „Xtreme Highschool Challenge 2024”, o competiție de treasure hunt care va avea loc pe 18 mai 2024, în centrul orașului. Evenimentul este conceput să testeze abilitățile de gândire, observație și colaborare ale elevilor, printr-o serie de provocări atât fizice cât și digitale. Participanții vor avea de rezolvat puzzle-uri și de gestionat un atac cibernetic fictiv, adăugând o dimensiune modernă și relevantă competiției. Experiența durează între 120 și 180 minute.

Înscrierile pentru acest eveniment sunt deschise până pe 18 mai și pot fi realizate online. Participarea este gratuită și fiecare echipă trebuie să fie formată din 6 membri.

Clasamentul se va baza pe media timpilor pe clasă, iar clasa și liceul cu cele mai bune performanțe vor fi premiate cu cupă, diplome și medalii. De asemenea, fiecare echipă participantă va primi o diplomă de participare.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 mai, în zona centrală a Sibiului, în 3 sesiuni, pentru a permite accesul cât mai multor elevi. Prima sesiune, începând cu ora 10, a doua, de la ora 13, și ultima de la ora 16.

Acțiunea este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda de Tineret 2024.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.