Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a lansat o campanie de promovare a locațiilor turistice din județul Sibiu, oferind oportunități diverse pentru petrecerea timpului liber și explorarea frumuseților naturale și culturale ale regiunii.

Printre atracțiile evidențiate se numără:

  • Muzeul ASTRA: Unul dintre cele mai mari muzee în aer liber din Europa, oferind vizitatorilor o incursiune în istoria și tradițiile populare ale României.
  • Valea Târnavelor: O zonă pitorească cu peisaje fermecătoare, potrivită pentru activități în aer liber și relaxare în mijlocul naturii.
  • Valea Viilor: Cunoscută pentru peisajele sale rurale autentice și pentru vinurile de calitate produse în regiune.
  • Biertan: O localitate medievală cu o atmosferă autentică, renumită pentru biserica sa fortificată inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO.
  • Mediaș: Un oraș cu o istorie bogată și un centru medieval bine conservat, atrăgând vizitatori cu monumentele sale istorice și atmosfera sa pitorească.
  • Bazna: Stațiune balneară cunoscută pentru izvoarele sale termale și pentru facilitățile de relaxare și wellness.
  • Transfăgărășan: Una dintre cele mai spectaculoase șosele din lume, traversând Munții Făgăraș și oferind panorame uluitoare și acces la numeroase trasee montane.

Campania Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului își propune să atragă atenția asupra diversității și frumuseții peisajelor și culturii din județul Sibiu, oferind vizitatorilor o experiență turistică memorabilă.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.