Până pe 10 mai are loc votul online și votul juriului în cadrul galei Top Hotels 2024, în cadrul căreia vor fi acordate premii pentru industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România. Mai multe entități turistice din județul Sibiu se găsesc printre nominalizați.

Gala se află la cea de-a 11-a ediție. Premiile sunt acordate pentru mai multe categorii. Lista nominalizaților a fost făcută publică pe data de 17 aprilie. Până pe 10 mai are loc votul online, apoi cel al juriului, în paralel cu evaluarea de tip „mystery shopping” a locațiilor. Pe 28 mai, la București, vor fi anunțați câștigătorii.

Entități din Sibiu sunt nominalizate la opt categorii.

Spre exemplu, pentru titlul de hotel al anului „Independent Hotel, 4 stars” – categorie ce se adresează hotelurilor de 4 stele, neafiliate unui lanț internațional – se găsește Hermanns Hotel & SPA de pe Calea Gușteriței.

Același hotel este nominalizat și la categoria „Best Hotel SPA”.

În categoria „Guest House of the Year (Traditional)”, deschisă pensiunilor care pun accent pe stilul tradițional și îl promovează zi de zi prin turism, printre nominalizați găsim Joyard Pensiune & Parc din Porumbacu de Sus și Alma Via Guesthouse din Alma Vii.

Iar la categoria „Guest House of the Year (Modern)” – adresată acelor pensiuni care se remarcă prin design, concept și arhitectura modernă, dar și servicii de înaltă calitate – găsim Portal Village din Sibiel.

Mercure Sibiu Arsenal este noul hotel de pe bulevardul Victoriei nominalizat la două categorii: prima este „Hotel Opening of the Year”, adresat hotelurilor noi, inaugurate în perioada mai 2023 – martie 2024, și care au avut un impact deosebit în piața serviciilor turistice. A doua categorie este „Best Hotel Architecture Concept”, pentru cel mai inovator concept de design (interior și exterior) al unui hotel dintre cele inaugurate în perioada mai 2023 – martie 2024.

Continental Forum Sibiu concurează la categoria dedicată excelenței în business pentru „angajatul anului”, fiind menționat ospătarul Octavian Roșca, iar pentru „echipa anului” concurează același Hermanns Hotel & SPA Sibiu.

sursa articol: turnulsfatului.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.