Consilierii județeni vor aproba, în ședința ordinară de la finalul lunii aprilie, indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea pistei de biciclete între Sibiu și Cisnădioara. Pista se va întinde pe 5,5 kilometri și va costa aproape 20 de milioane de lei. 

Pista de biciclete va lega Sibiul de Cisnădioara. „Traseul pistei de biciclete propus are o lungime totală în axul drumului județean de 5.473,00 metri și începe de la limita de intravilan a localității Cisnădioara din pista de biciclete existentă, înainte de podul peste Pârâul Cisnădie, străbate localitatea Cisnădioara, traversează râul Seviș și se termină la intersecția drumului județean DJ 106D cu drumul județean DJ106A în zona pădurii Dumbrava”, se arată în raportul de specialitate. 

Valoarea totală a investiției se ridică la 19.933.685,68 lei fără TVA, din care construcții + montaj (C+M) 17.222.338,09 lei fătă TVA. 

sursa articol: oradesibiu.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.