De joi, 11 aprilie, a început înscrierea pentru clasele pregătitoare în unitățile școlare din comuna Șelimbăr. Înscrierea se poate face zilnic, de luni până joi, între orele 8 și 18, iar vineri între orele 8 și 17.

În situația în care nu se poate respecta acest program se poate face o programare telefonică la numărul de telefon: 0269.560.255.

Contact: Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu” Șelimbăr. Strada Mihai Viteazu, nr. 234 A, telefon: 0269.560.255, adesă de mail: scselimbar@yahoo.com.

Documente necesare:

• Cerere-tip de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul inscriere.edu.ro

• Copie şi original după actul de identitate al părintelui/tutorelui legal care depune/completează cererea. Părinții divorțați depun la înscriere și hotărârea judecătorească definitivă din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească și unde a fost stabilită locuința minorului.

• Copie şi original – certificat de naştere copil.

• Copie a documentului care atestă dezvoltarea psihosomatică corespunzătoare pentru parcurgerea clasei pregătitoare – pentru copiii care nu au frecventat grădinița sau au revenit din străinătate.

• Recomandarea de înscriere în în învățământul primar pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie 2024 – 31 decembrie 2024.

• Documente justificative – criterii de departajare (certificat medical de încadrare grad de handicap a copilului, certificate deces părinți, document justificativ instituire măsură de protecție socială, adeverință școlarizare frate/soră).

Număr de locuri aprobate:

Șelimbăr – 10 clase – 220 de locuri

Veștem – o clasă – 15 locuri

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.

Modelul declarației pe proprie răspundere pt Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu

Autoritățile din Sibiu au publicat modelul declarației pe proprie răspundere pe care sibienii vor fi obligați să o completeze la ieșirea din locuințe în contextul instituirii carantinei, începând de luni, 16 noiembrie 2020.

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină!

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină! Municipiul Sibiu a ajuns miercuri la o rată de infectare de 11,18 la mia de locuitori, iar județul, pentru a treia zi consecutiv se află în topul județelor din țară, cu o rată de 7,19 la mia de locuitori.

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean!

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean! Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în acest acest moment în județul Sibiu sunt active un număr de 10 focare de infecție cu COVID-19.