Primăria Comunei Şelimbăr anunță semnarea contractului pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a Școlii Gimnaziale „Mihai Viteazu” din Şelimbăr.

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 Primăria  Comunei Şelimbărîn calitate de Beneficiar al proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a persoanei juridice şcoala gimnazială Mihai Viteazu din Şelimbărʺ-  anunță semnarea contractului de furnizare nr.16369 în data de 01.04.2024 cu Societatea S.C. Mobteco Product S.R.L, în vederea implementării proiectului.

Obiectul prezentului contract îl reprezintă furnizarea de mobilier pentru 31 de săli de clasă și un cabinet psihopedagogic (LOT 1) în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a persoanei juridice şcoala gimnazială Mihai Viteazu din Şelimbărʺ- cod proiect F-PNRR-Dotari-2023-3371, contract de finantare NR. 639DOT⁄2023, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație, Investiția 9.

Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ şi Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Valoarea totală a contractului de furnizare inclusiv TVA este de 435,018.41 lei.

Termenul de livrare a produselor aferente contractului este de 3 luni de la data semnării.

Obiectivul general al proiectului este creşterea calităţii infrastructurii educaţionale digitale şi a dotărilor materiale din cadrul ŞCOLII GIMNAZIALE “MIHAI VITEAZU” în vederea asigurării  unui proces educaţional eficient şi care să asigure respectarea standardelor europene.

Obiectivele  specifice ale proiectului sunt:

  • Infiinţarea unui laborator de informatică şi dotarea  cu echipamentele digitale  necesare  pentru sprijinirea transformării digitale a unităţii de învăţământ
  • Dotarea unui cabinet de asistență psihopedagogică cu  materiale didactice si echipamente digitale pentru o buna desfasurarea a  activitatii psihopedagogice
  • Dotarea a 31 de săli de clasă din cadrul unităţii de învăţământ cu mobilier specific  şi materiale didactice
  • Dotarea sălii de sport din cadrul şcolii cu echipamentele necesare unei bune desfaşurări  a activităţii sportive

Durata de implementare a proiectului este de 14 luni, respectiv de la data de 07 august 2023 până la data de  30 septembrie 2024.

sursa articol: sibiuindependent.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Lista cu alocarea membrilor în consiliile locale din județul Sibiu

În data de 14.07.2020, prefectul județului Sibiu a emis Ordinul 316/2020 prin care se stabilește numărul membrilor fiecărui consiliu local din județul Sibiu, în vederea desfășurării alegerilor locale din anul 2020, în funcție de populația comunei/orașului/municipiului, după domiciliu, la data de 1 ianuarie 2020.

Modelul declarației pe proprie răspundere pt Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu

Autoritățile din Sibiu au publicat modelul declarației pe proprie răspundere pe care sibienii vor fi obligați să o completeze la ieșirea din locuințe în contextul instituirii carantinei, începând de luni, 16 noiembrie 2020.

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină!

Este oficial: Municipiul Sibiu va intra în carantină! Municipiul Sibiu a ajuns miercuri la o rată de infectare de 11,18 la mia de locuitori, iar județul, pentru a treia zi consecutiv se află în topul județelor din țară, cu o rată de 7,19 la mia de locuitori.

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean!

DSP Sibiu anunță 10 focare active COVID-19 la nivel județean! Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în acest acest moment în județul Sibiu sunt active un număr de 10 focare de infecție cu COVID-19.