Neguț a preluat o minge la 25 de metri, pe diagonală, a avansat puțin și a tras direct sub bară. Bomba expediată de mijlocașul stânga atins transversala înainte să intre în plasă, iar portarul Sava nu a avut nicio șansă să intervină.

A fost primul gol al lui Neguț în acest sezon de Superliga, în meciul lui cu numărul 14. A marcat chiar împotriva fostei sale echipei, la care a fost legitimat timp de jumătate de an. Emoțiile după golul marcat împotriva fostei echipe au fost atât de puternice încât Cristi a început să plângă în timp ce era felicitat de coechipieri.

A fost în Gruia în perioada iunie 2022 – ianuarie 2023, însă nu s-a impus niciodată ca titular, nu l-a convins pe Dan Petrescu și s-a întors la Chindia Târgoviște. A plecat de la echipa dâmbovițeană în vara acestui an, după retrogradarea în Liga 2, și a semnat cu Hermannstadt.

Nu e la primul gol în tricoul sibienilor, a mai marcat și în Cupa României, la 6-0 cu Pecica. Neguț are și 3 assist-uri în acest sezon, toate competițiile.

FC Hermannstadt, neînvinsă de 10 etape

Neînvinşi în precedentele 10 runde, interval în care au înregistrat două victorii şi opt remize, elevii lui Marius Măldărăşanu (locul 7, cu 20 de puncte) primesc vizita multiplei campioane a României, reconstruită de Andrea Mandorlini într-un timp record şi care a rămas una dintre principalele candidate la titlu, scrie LPF pe site-ul oficial.

25 septembrie 2023, Rapid – CFR 3-1: a fost singura înfrângere suferită de clujeni în ultimele 10 etape, în rest şapte succese şi două rezultate de egalitate.

FC Hermannstadt şi CFR s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de sibieni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 20 decembrie 2022, CFR Cluj – FC Hermannstadt 0-1.

sursa articol: sport.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…