Gigi Becali vrea să îi înlocuiască pe Andrea Compagno și pe Dorin Rotariu, echipa este în căutare de atacanți.

Supărat din cauza modului în care au jucat cei doi în duelul cu Rapid, scor 1-2, omul de afaceri a anunțat că va aduce un alt vârf la FCSB, într-un sezon în care speră, poate, mai mult ca niciodată la titlu, după ani de secetă. Ce atacant poate ajunge la vicecampioana din SuperLiga României în viitorul apropiat sau în pauza de iarnă?

Conform surselor Sport.ro, Gigi Becali urmărește de acum înainte să aducă la FCSB un atacant din afara României! Omul de afaceri nu are variante în SuperLiga, iar astfel este orientat către aducerea unui vârf din altă țară. 

Gigi Becali caută atacant pentru FCSB în afara României 

Sursele Sport.ro au precizat că acestea sunt intențiile lui Becali, în urma celor întâmplate în partida cu Rapid, dar până în pauza de iarnă poate apărea un atacant care să îi atragă atenția din prima ligă de la noi.

El le-a comunicat apropiaților că, la ora actuală, înclină să aducă un fotbalist cu profil ofensiv care nu joacă în prima divizie de la noi.

Andrea Compagno, trecut pe lista neagră la FCSB 

Deși a dat randament bun în sezonul trecut, FCSB va miza, cel mai târziu din iarnă, din a doua parte a sezonului de SuperLiga României, pe un alt atacant, altul decât Andrea Compagno.

În cele 19 meciuri jucate în acest sezon, Compagno a marcat patru goluri. A fost integralist doar în două dintre partide și în nouă titular. Decizia de a renunța la golgheterul italian în anumite momente a surprins mai mulți specialiști din fotbal, însă Gigi Becali are o explicație.

În total, italianul are 51 de meciuri pentru FCSB, dar și 20 de goluri.

Dorin Rotariu, tras pe linie moartă la FCSB?

Apar primele semne de întrebare cu privire la randamentul pe care îl va da Dorin Rotariu la FCSB, dar și câte șanse va mai primi din partea staffului tehnic și a conducerii.

Deja, Gigi Becali a anunțat că nu își mai pune mari speranțe în el, deși abia a prins 216 minute în patru meciuri. Chiar dacă a fost una dintre cele mai surprinzătoare mutări făcute în acest sezon de SuperLiga României, trecerea lui Dorin Rotariu la FCSB a fost analizată de la bun început și din perspectiva celorlalte transferuri cu nume bifate de formația bucureșteană.

Dorin Rotariu avea mari speranțe când a semnat cu FCSB 

Fără acord după despărțirea de Ludogoreț, Dorin Rotariu s-a aflat în negocieri cu echipe din Arabia Saudită, dar a fost dorit și din România. Mircea Rednic, antrenor la UTA, l-a sunat pe timișorean, iar Dinamo, echipă la care s-a consacrat stângaciul cu 10 selecții, a insistat să semneze cu trupa lui Ovidiu Burcă.

A ales FCSB, dar iată că în acest moment nu mai este luat în calcul pentru a fi fotbalist important în angrenajul echipei.

sursa articol: sport.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…