Simona Halep, jucătoarea română de tenis în vârstă de 31 de ani, și-a anunțat revenirea printr-o postare publicată pe rețelele sociale.

Simona Halep știe ceva ce nu știe toată lumea despre verdictul în cazul de dopaj? Românca e super-fit și a transmis un mesaj printr-un singur cuvânt, la revenirea din vacanță

Postarea i-a entuziasmat un pic pe fanii Simonei Halep, având în vedere că românca este suspendată de aproximativ 11 luni, după ce a fost depistată pozitiv cu substanța Roxadustat ca urmare a unui test antidoping efectuat la US Open 2022

„Înapoi”, a scris Simona Halep, pe Instagram, unde a postat o fotografie din vestiarul sălii de fitness.

Din păcate, este vorba doar despre revenirea Simonei Halep în sala de fitness, după vacanța petrecută în Grecia.

Totuși, românca și-a încântat urmăritorii cu forma fizică în care se află în ciuda pauzei de aproape un an. Simona Halep este fit și pregătită să revină în orice clipă pe terenul de tenis.

Decizia în cazul de dopaj al Simonei Halep a fost din nou amânată

În urmă cu câteva zile, Simona Halep a anunțat, tot prin intermediul rețelelor sociale, că decizia în ceea ce privește cazul ei a fost din nou amânată de către comisiile de specialitate.

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era așteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare! Sunt teribil de dezamăgită, după ce în mod constant am cerut să fiu judecată. E greu de explicat impactul emoțional pe care aceste amânări l-au avut și îl au asupra mea”, a anunțat Simona Halep, joi seară, pe Instagram.

Simona Halep și-a exprimat nemulțumirea în mai multe rânduri cu privire la felul în care a fost tratată în toată această perioadă. Românca se simte nedreptățită de către personalul abilitat să ia o decizie în cazul ei.

„Nu doar că îmi omoară reputația, însă fac asta și cu mine ca jucătoare profesionistă și nici măcar nu vorbesc despre consecințele pe care le are asupra sănătății mele mintale. Nerespectarea regulilor ITIA în ceea ce privește audierea rapidă pe care am dreptul să o am e lipsită de respect față de mine încât nu mai am cuvinte… «Justiția amânată înseamnă dreptate refuzată»”, spunea Simona Halep, în luna mai.

sursa articol: prosport.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Zile libere 2022: Când pică Paștele anul acesta și alte Sărbători Legale 2022

Zile libere 2022: Când pică Paștele anul acesta și alte Sărbători Legale 2022. An de an, zilele libere sunt așteptate de toată lumea cu nerăbdare, mai ales…