Polițiștii sibieni au suspendat 29 de permise de conducere, au constatat 8 infracțiuni, au retras 33 de certificate de înmatriculare și au aplicat 524 de sancțiuni în valoare de 160.000 de lei, toate acestea doar în ultimele 48 de ore.

Printre infracțiunile constate de polițiști duminică se numără și cazul unui bărbat din Brădeni, ce a fost prins la volan cu o alcoolemie în aerul expirat de 0,6 mg/l. Mai mult decât atât, acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Un alt caz, este cel al unui bărbat de 23 de ani ce a fost oprit de polițiști pe strada Hipodromului din municipiul Sibiu, acesta fiind găsit că circula cu permisul de conducere suspendat. Tot duminică, în localitatea Cisnădie, un bărbat de 66 de ani din Sadu a fost găsit la volan cu o alcoolemie de 0,53 mg/l în aerul expirat.

Un alt caz, este cel al unui bărbat din Tilișca ce a fost găsit la volan cu o alcoolemie de 1,20 mg/l, fiindu-i deschis și acestuia dosar de cercetare penală în urma recoltării de probe biologice.

Sursa: Tribuna

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.