Hackerii Anonymous au transmis un mesaj românilor. Hackerii de la Anonymous au transmis pe Twitter un mesaj către români. Grupul a felicitat Federația Română de Fotbal care a trimis bilete gratuite către câteva sute de refugiați ucrainiei, pentru meciul dintre România și Grecia.

„FRF a dat bilete gratuite la câteva sute de refugiați ucraineni. Mămici cu copii asistă la meciul dintre România și Grecia și par să se bucure cu adevărat #Славадоброму”, a fost mesajul postat de Anonymous pe Twitter.

De asemenea, înainte de amicalul dintre România și Grecia, FRF a trimis invitații și către 15 copii, jucători la clubului ucrainean Athletic Odesa.

„Mesajul nostru este unul ferm, de sprijin şi solidaritate faţă de copii şi de familiile lor, care se vor afla aici în perioada următoare. Cât veţi fi aici, noi o să încercăm să fim cât mai aproape. Fotbalul este pentru noi o familie internaţională şi acesta este motivul pentru care ne implicăm. Ca să ajutăm copiii să se simtă cât mai bine aici, ne-am gândit să-i ajutăm să joace fotbal, pentru că acest lucru îi va aduce împreună cu alţi copii”, le-a transmis Răzvan Burleanu, președintele FRF, familiilor prezente, conform Sport.ro.

Hackerii Anonymous au transmis un mesaj românilor

Mai mult, în cadrul acestei acţiuni, copiii au avut ocazia să-i cunoască şi pe studenţii Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport care îi vor antrena în următoarele trei luni.

Hackerii de la Anonymous au fost în centrul atenției în ultimul timp, odată cu atacurile asupra Rusiei. După ce colectivul de hackeri Anonymous a dezactivat mai multe site-uri web ale guvernului rus, inclusiv serviciul de știri Russia Today controlat de stat, a atacat noi ținte.

Hackerii care s-au identificat cu colectivul Anonymous au anunțat că au lansat operațiuni cibernetice care au distrus pentru scurt timp RT.com, precum și site-urile web ale Kremlinului, ale guvernului rus și ale Ministerului Rus al Apărării. RT.com a confirmat că atacul a avut loc, spunând că a încetinit unele site-uri web, în ​​timp ce altele sunt offline pentru „perioade prelungite de timp”.

Acoperirea de către RT a situației din Ucraina a fost copleșitoare dintr-o perspectivă pro-rusă, arătând focuri de artificii și sărbători vesele în teritoriile nou ocupate.          

sursa articol: playtech

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.