Investiție de 16 mil lei pentru extinderea Școlii nr 4 din Sibiu. Pe ordinea de zi a Consiliului Local Sibiu sunt incluse două proiecte care se referă la noi investiții în clădirile unor unități de învățământ preuniversitar din Sibiu. Prin acestea se solicită aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru extinderea școlii nr. 4.

Investiția de la Școala gimnazială  nr. 4  de pe strada Spartacus presupune construcția unui nou corp de clădire cu parter, subsol și etaj pentru 8 săli de clasă, care vor fi iluminate eficient, dar prietenos cu mediul înconjurător. In plus, proiectul presupune si construirea unei noi săli de sport moderne, dotată cu vestiare, grupuri sanitare și o amenajare exterioară cu tartan pentru 4 culoare de alergare.

Investiție de 16 mil lei pentru extinderea Școlii nr 4 din Sibiu și construcția unei săli de sport

„Pregătim extinderea de noi școli și licee, acolo unde spațiul ne permite. Scopul principal este eliminarea învățământului în două schimburi și crearea unor spații mai generoase pentru desfășurarea orelor. Școala nr. 4 este următoarea pe listă, iar in acest sens am parcurs prima etapă, cea de realizare a documentațiilor.

Pe lângă extinderea cu un corp nou, vom construi aici o sală de sport bine dotată, în care elevii să își desfășoare cu plăcere orele de educație fizică.” a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Investiția estimată la 16,25 milioane lei presupune:
  • Construcția unui nou corp de clădire cu subsol, parter și un etaj, cu o suprafață desfășurată de peste 870 de mp, în care se vor amenaja 8 săli de clasă pentru 240 de elevi, grupuri sanitare și alte spații conexe. Lucrările de construcție cuprind și amenajarea tuturor rețelelor de utilități, inclusiv cele de detectare, semnalizare și alarmare la incendiu. Iluminatul va fi alcătuit din corpuri ecoeficiente. De asemenea, se vor instala panouri solare, o pompă de căldură, radiatoare și ventiloconvectoare;
  • Construcția unei săli de sport cu o suprafață de 510 mp, cu pavaj special, vestiare și grupuri sanitare;
  • Construcția unui corp de legătură între corpul nou și sala de sport;
  • În exterior, pe o suprafață de 2.451 mp, se vor amenaja 4 culoare de alergare cu tartan, spații verzi în suprafață de 500 mp și se vor planta copaci și arbuști.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.