O fetiţă de 10 ani şi-a deschis propria afacere cu prăjituri. O fetiţă, în vârstă de zece ani, din Belfast şi-a deschis propria afacere. Micuţa este calculată, ambiţioasă şi se ocupă singură de tot ceea ce presupune business-ul său.

Despre puterea exemplului pozitiv, mai ales în rândul copiilor

Miley Doherty din Belfast şi-a deschis o cofetărie în luna august, scrie Belfastlive.co.uk. Mama copilei spune despre aceasta, că mereu a fost ambiţioasă şi a avut idei îndrăzneţe. După ce verişoara ei şi-a făcut o afacere din crearea de bijuterii, fetiţa s-a gândit că este momentul pentru afacerea ei. 

O fetiţă de 10 ani şi-a deschis propria afacere cu prăjituri. Primul pas: deschiderea unui cont de Instagram

Aşa că Miley s-a apucat de treabă. A creat un cont de Instagram unde postează fotografii cu delicatesele pregătite, pe care le coace singură şi le livrează cu taxi-ul sau cu ajutorul mamei sale, pe care o plăteşte pentru ajutorul oferit. Nu doar este calculată, dar are şi un simţ etic.

De contabilitate se ocupă tot Miley, iar de ambalare, da, tot ea! Este one-girl show, iar weekend-ul trecut a avut deja și prima comandă externă, către Țara Galilor. Micuța antreprenor deține și un jurnal unde notează costurile, pofitul și are chiar și o listă cu datornicii.

Cu toate că se dedică afacerii sale, fetița merge la școală și ajută la supravegherea surorilor mai mici. “Nu știm cum de găsește timp și resurse să le facă pe toate, dar se descurcă excelent. Suntem foarte mândri de ea!”, declara mama fetiței-minune.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume? Statele Unite au cea mai puternică armată din lume potrivit clasamentului realizat de Global Firepower, în baza PowerIndex, care ține cont de 50 de factori individuali, cum ar fi aparatura militară sau numărul trupelor. SUA sunt urmate în acest clasament de Rusia și China.

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul. Președintele rus, într-o discuție cu fostul lider ucrainean Petro Poroșenko..