O nouă stradă intens circulată din Sibiu intră în reparații începând de marți, 14 septembrie. 

Primăria Sibiu începe lucrările de reparații ale carosabilului pe strada Abatorului, inclusiv în sensul giratoriu de la intersecția cu străzile Constituției și Nicolae Teclu. Lucrarea se va executa în baza contractului încheiat de autortitaile locale sibieni, pentru reparațiile străzilor din municipiu.

Lucrările se vor desfășura sub trafic, dar se va circula alternativ pe o singură bandă. În primele zile se va îndepărta stratul vechi, de uzură, iar joi, 16 septembrie și vineri, 17 septembrie este planificată turnarea noului strat de asfalt, aceasta depinzând de condițiile meteorologice, se anunță într-un comunicat al Primăriei.

O nouă stradă intens circulată din Sibiu intră în reparații. Șoferii sunt rugați să evite zona pentru a evita blocajele

Șoferii sunt rugați să ocolească această stradă pe cât posibil pentru a evita blocajele. În cazul în care nu este posibilă ocolirea, participanții la trafic sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să circule cu atenție sporită, respectând semnalizarea provizorie, de șantier.

Lucrările de reparații sunt executate de către Terra Building SRL, în cadrul contractului de întreținere a infrastructurii rutiere din oraș. Cei de la Terra Building au rămas singurii care să execute astfel de lucrări în următorii aproximativ trei ani, după ce Primăria a reziliat contractul cu cei de la Comtram pentru execuția unor lucrări necorespunzătoare și nereguli în acte. 

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.