Acţionarii Compa iau 3 mil Eur ajutor de stat pentru 2 noi hoteluri la Sibiu. Acţionarii Compa Sibiu, producător de componente auto, iau 3 milioane de euro ajutor de stat pentru compania nou creată Arini Hospitality, firmă care dezvoltă două hoteluri la Sibiu sub brandurile Mercure şi Ibis.

Valoarea proiectului se ridică la 6 milioane de euro şi presupune dezvoltarea a 193 de camere sub branduri internaţionale.

Arini Hospitality este dezvoltatorul proiectului care a încheiat un contract de management cu unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, Accor, care are pe piaţa locală o reţea de 15 hoteluri, în în Bucureşti, Sibiu, Sighişoara, Arad, Timişoara, Galaţi.

Acţionarii Compa iau 3 mil Eur ajutor de stat pentru 2 noi hoteluri la Sibiu. Compa va fi garant sau codebitor al împrumuturilor bancare solicitate de către Arini Hospitality

Hotelul Mercure Sibiu Sub Arini Park ar urma să fie deschis în 2022 şi va avea o capacitate de cazare de 121 de camere, pe când Ibis Sibiu Sub Arini Park  îşi va deschide uşile pentru turişti în 2023 şi va avea 72 de camere.

Compa Sibiu a avut în 2020 o cifră de afaceri de 547 de milioane lei, în scădere cu 26% faţă de 2019, când veniturile companiei au fost de 746 de milioane lei, conform datelor Ministerului Finanţe.

sursa articol: zf

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.