Legătura nouă Sibiu-Șelimbăr pe strada Oașa, finalizată. Primăria Sibiu anunță că au fost finalizate lucrările de prelungire a străzii Oașa către Șelimbăr. Cu o investiție de 1.4 milioane de lei, redimensionarea străzii Oașa va aduce o alternativă pentru Bvd. Milea, descongestionând traficul spre și dinspre Șelimbăr.

“Am creat această legătură nouă pentru a crește mobilitatea în Sibiu, pentru a atenua blocajele la ieșirea din Sibiu și la intrarea dinspre Șelimbăr, la orele de vârf. Am investit 1,4 milioane de lei în această lucrare, strada putând fi acum utilizată ca alternativă pentru bulevardul Vasile Milea.

Trebuie precizat că aceasta este o soluție prevăzută în Planul de Mobilitate Urbană în vigoare.”, ne-a comunicat primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor.

Legătura nouă Sibiu-Șelimbăr pe strada Oașa, finalizată astfel:

  • Amenajarea carosabilului cu 2 benzi și a trotuarelor;
  • Amenajarea de spații de parcare pe tronsonul străzii din zona de blocuri, realizate cu pavele înierbate;
  • Crearea de zone verzi pe aliniamentele stradale, prin amenajarea cu iarbă și plantarea de arbori;
  • Amenajarea iluminatului public, cu corpuri de iluminat cu LED;
  • Lucrări la rețele de apă și canalizare de pe acest tronson.

În cazul blocurilor din zona taluzului de pământ, au fost create în două puncte, scări pentru a facilita accesul cetățenilor spre clădiri.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.