Putin își pregătește retragerea: ar fi vorba despre o boală degenerativă! Informaţiile vin în contextul în care Putin a propus un proiect de lege care să-i permită să fie senator pe viaţă cu imunitate juridică şi avantaje de stat.  O asigurare pentru cazul în care ar fi nevoit să predea puterea.

Analistul politic Valeri Solovei a spus că Putin ar avea simptome de Parkinson. A fost observat în înregistrări cu grimase de durere; schimbându-şi constant poziţia şi cu degetele tremurând uşor în timp ce apucă o cană.

Acesta a mai spus că iubita şi familia sa fac presiuni ca preşedintele rus în vârstă de 68 de ani să-şi dea demisia.

„Există o familie care are o influenţă importantă asupra lui. El vrea să facă publice planurile sale de predare a puterii în ianuarie”, spune acesta, citat de cotidianul britanic The Sun.

Semnalul că Putin şi-ar pregăti un succesor este faptul că a grăbit trecerea prin Parlament a unei legislaţii care îi dă posibilitatea de a fi senator pe viaţă garantându-i imunitate juridică.  

Putin își pregătește retragerea: ar fi vorba despre o boală degenerativă! Kremlinul dezminte!

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus că relatarea din presă cu afirmaţiile lui Solovei, preluată masiv inclusiv de publicațiile de stiri romania, este falsă. El a declarata că Vladimir Putin are o stare de sănătate excelentă. “Este complet absurd. Totul e bine în ceea ce îl priveşte pe preşedinte.” A declarat acesta, citat de agenţia oficială de presă TASS.

Întrebat dacă Putin intenţionează să demisioneze în viitorul apropiat, aşa cum a sugerat Solovei, Peskov a răspuns categoric că nu.

sursa articol: adevarul.ro

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român

Germania a majorat salariul minim: Un neamț câștigă de ȘAPTE ori mai mult decât un român. În cursul zilei de miercuri, Guvernul german a adoptat un proiect…

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România

Mesaj de recunoștință al lui Volodimir Zelenski pentru România. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis luni, la orele amiezii, un mesaj de…

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume

Pe ce loc se află România în clasamentul celor mai puternice armate din lume? Statele Unite au cea mai puternică armată din lume potrivit clasamentului realizat de Global Firepower, în baza PowerIndex, care ține cont de 50 de factori individuali, cum ar fi aparatura militară sau numărul trupelor. SUA sunt urmate în acest clasament de Rusia și China.

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul

Putin se lăuda că în 2 zile poate ocupa 6 capitale europene inclusiv Bucureștiul. Președintele rus, într-o discuție cu fostul lider ucrainean Petro Poroșenko..