Un brăilean și-a făcut propria trecere de pietoni! Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei de polițiștii locali. Acesta trasase de unul singur o trecere de pietoni în orașul Brăila.

Polițiștii l-au amendat pe brăileanul de 41 de ani deoarece a trasat cu vopsea albastră o trecere pentru pietoni pe o stradă din oraș, potrivit Mediafax.

“Pentru executarea de marcaje de către alte persoane decât cele autorizate, pe străzi; trotuare și în parcuri, precum și murdărirea pavajelor prin scurgerea sau pierderile de ulei sau combustibil din autovehicule, a fost depistat și sancționat contravențional numitul D. C., în vârstă de 41 ani, din Brăila.

Acesta s-a ales cu o amendă în valoare de 500 lei pentru marcarea cu vopsea albastră pe carosabil la intersecția str. Cazașului cu str. Aurel Vlaicu, a unei treceri pentru pietoni.” a transmis șeful Poliției Locale, Georgică Tănase.

Un brăilean și-a făcut propria trecere de pietoni! Angajații primăriei au șters rapid vopseaua trecerii de pietoni improvizate pentru a se evita riscul de accidente!

Bărbatul a vrut să-și înființeze propria trecere de pietoni la intersecţia străzilor Cazașului și Aurel Vlaicu. Angajații municipalității brăilene au șters vopseaua de pe carosabil, astfel încât să nu-i inducă în eroare pe șoferi și pe pietoni.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.