Planul Urbanistic de Detaliu pt Noul Spital Județean în consultare publică. Planul Urbanistic de Detaliu pentru construirea noului spital județean, proiect inițiat de Consiliul Județean Sibiu, se află de ieri în consultare publică la Primăria Municipiului Sibiu, ca autoritate care emite autorizația de construire.

Până pe 20 noiembrie, persoanele interesate pot consulta documentația pe site-ul Primăriei Sibiu. O pot face la secțiunea Urbanism sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni și pot trimite puncte de vedere la adresa pms@pms.ro.

Documentația a fost realizată de SC a.plan SRL Sibiu, în cadrul contractului de elaborare a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru construcția noului spital.

„Realizăm încă un pas pentru cea mai dorită investiție din Județul Sibiu. Invităm persoanele interesate să vină cu observații și propuneri și la această etapă. Este un proiect major și orice contribuție la îmbunătățirea sa este binevenită.”, precizează președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean în comunicatul  transmis tuturor publicațiilor de stiri sibiu.

Planul Urbanistic de Detaliu pt Noul Spital Județean în consultare publică. În această etapă, persoanele interesate sunt încurajate să vină cu observații și propuneri.

Planul Urbanistic de Detaliu este etapa care succede Planului Urbanistic Zonal, care a fost deja elaborat și aprobat prin HCL 206 din 30.05.2019. La această nouă etapă, proiectul oferă date mai detaliate privind forma și amprenta la sol a clădirii; regimul de înălțime; circulația în interiorul clădirii; accesele în clădire; amplasarea parcărilor precum și a zonelor verzi etc.

Calendarul propus de inițiator pentru îndeplinirea obligațiilor de informare și consultare a publicului cuprinde:

  • Afișare pe site-ul Primăriei, secțiunea Urbanism – Documentație de urbanism supusă consultării publice: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/documentatie_urbanism, în data de 27.10.2020;
  • Afișare la sediul Primăriei Municipiului Sibiu – la Centrul de Informare pentru Cetățeni – a   planșelor de reglementări, regulamentului local de urbanism și a memoriului tehnic în perioada 27.10.2020 – 20.11.2020;
  • Adrese transmise prin poștă proprietarilor din zona reglementare.

Cei interesați, pot accesa aici linkul la care poate fi consultată întreaga documentație a viitorului Spital Județean Sibiu.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.