La Sibiu rămânem sănătoși!” – mesajul Danielei Cîmpean pentru sibieni. Președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean a transmis sibienilor, un mesaj de îndemn la respectarea măsurilor de siguranță pentru combaterea răspândirii SARS-CoV-2.

Mai jos regăsiți mesajul complet al președintei CJ Sibiu – Daniela Cîmpean, transmis sibienilor pe fondul izbucnirii celui de-al dolea val de îmbolnăviri cu noul coronavirus din țară, dar și la nivelul județului Sibiu:

“Dragi sibieni,

România a depășit, din păcate, pragul de 4.000 de infectări noi cu noul coronavirus în interval de 24 de ore. Județul Sibiu se află, acum, destul de aproape de primele locuri la numărul de cazuri noi în ultimele 24 de ore. NU ne dorim să devenim lideri!

Este nevoie de continuarea efortului de până acum pentru a nu lăsa virusul să se răspândească liber. Simt și eu, în fiecare zi, ca fiecare dintre voi de altfel, cât de greu este să facem față situației.

E tot mai dificil să nu-ți poți întâlni prietenii sau rudele fără să te gândești că îi pui în pericol.

Port masca la serviciu și știu, din proprie experiență, cât e de greu să nu o dai jos oricât ți-ai dori la un moment dat.

Cu toate acestea, știu, la fel ca voi, că lupta cu acest virus trebuie purtată acasă, la serviciu, pe stradă sau la școală. Bătălia adevărată se dă înainte de a ne infecta sau de a-i infecta pe cei din jurul nostru, ființe dragi și apropiate sau simpli străini.

La Sibiu rămânem sănătoși!” – mesajul Danielei Cîmpean pentru sibieni.

Drumul spre mai bine, spre revenirea la viața normală care ne lipsește atât de mult, depinde de ceea ce facem noi în fiecare clipă, de cât de mult ne dorim ca totul să se termine cu bine și cât mai repede.

Sistemul medical luptă pentru viața celor deja infectați. Noi toți ar trebui să luptăm pentru viața noastră, pentru a nu ajunge infectați și a nu transmite virusul. Înainte de a cere cuiva să facă ceva, cred că e mai bine să o facem fiecare dintre noi, nu pentru vreo lege, nu pentru vreo obligație, ci pur și simplu pentru că ne pasă de noi și de cei din jur.

Poartă masca! Spală-te regulat și corect pe mâini! Păstrează distanța socială minimă! Evită orice comportament care poate favoriza transmiterea virusului!

Aceasta este adevărata luptă a fiecăruia dintre noi. Sunt sigură că la Sibiu o vom câștiga împreună.

La Sibiu rămânem sănătoși!”

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie?

Legea moștenirii 2022: Cine primește averea în familie? Atunci când un membru al familiei moare, bunurile acestuia se împart la succesori. Totuși, nu de puține ori rudele ajung la neînțelegeri cu privire la moștenire. Alfă ce spune legea moșternirii și cum se împarte averea.

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate

Românii care nu locuiesc la adresa din buletin rămân fără acte de identitate. Cetățenii români care nu fac dovada că locuiesc efectiv la adresa din buletin, prin verificările făcute de polițiști, rămân fără acte de identitate, potrivit unui proiect de act normativ elaborat de Ministerul Afacerilor Interne. Totodată, se interzice înscrierea la aceeași adresă a mai mult de 10 persoane, dacă între acestea nu există legături de rudenie.

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica!

Arafat le cere românilor să nu mai ducă mâncare refugiaților: Se va strica! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă că nu…

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv

Tot mai mulți români trecuți de 40 de ani pleacă din ţară definitiv. Numărul românilor care au între 40 şi 50 de ani şi care pleacă din ţară definitiv a crescut. Asta arată datele INS, iar motivele sunt simple: vor salarii mari și un nivel de viață mai bun.