Teren modern pentru handbal și baschet la Liceul Onisifor Ghibu. Primăria Sibiu a finalizat o investiție importantă la Liceul Onisifor Ghibu din cartierul Ștrand. Liceul cu profil sportiv are un nou teren de sport multifuncțional, amenajat la standarde înalte.

“Cu această lucrare am stabilit un nou standard. Avem în plan terenuri de sport în curțile școlilor și liceelor și în alte unități de învățământ. Noul concept permite utilizarea terenului în suprafață de aproape 1.000 mp, pentru practicarea baschetului; handbalului și pentru minifotbal.

Calitatea suprafeței sintetice modulare este deosebită. Materialul vine din Statele Unite, de la o firmă specializată și recunoscută în domeniu. Lucrările au fost realizate în timp foarte scurt, ceea ce denotă că dacă firma este profesionistă, proiectele se pot materializa foarte repede.” a declarat primarul municipiului Sibiu.

Teren modern pentru handbal și baschet la Liceul Onisifor Ghibu. Investiție de peste 500.000 de lei

Teren modern pentru handbal și baschet la Liceul Onisifor Ghibu. Primăria Sibiu a finalizat o investiție importantă la Liceul Onisifor Ghibu din cartierul Ștrand. Liceul cu profil sportiv are un nou teren de sport multifuncțional, amenajat la standarde înalte.

Lucrarea finanțată din bugetul local a presupus betonarea platformei suport, achiziția și montarea suprafeței sintetice modulare de joc, împrejmuirea terenului, precum și achiziția dotărilor: două porți pentru handbal/minifotbal și patru sisteme pentru baschet, reglabile pe înălțime. În total investiția s-a ridicat la 565.000 de lei.

Suprafața sintetică de joc a fost produsă de Sport Court, o companie americană care face parte din grupul Gerflor, lider mondial în soluții tehnice pentru suprafețele de joc. Modelul instalat în curtea liceului sibian este un produs lansat pe piața în acest an și montat pentru prima dată în România.

Produsul este certificat de către federațiile internaționale de baschet, volei și handbal. O caracteristică importantă a suprafeței sintetice modulare Power Game Plus o constituie sistemele patentate de toleranță laterală și de transfer dinamic al forței, care reduc la minimum riscul unor accidentări grave, protejând articulațiile sportivilor în cazul mișcărilor în lateral sau săriturilor.

De asemenea, suprafața este realizată din materiale rezistente la intemperii (raze UV, diferențe de temperatură, precipitații), având o durată de viață îndelungată – peste 15 ani, fără lucrări majore de întreținere.

Așadar, elevii liceului Onisifor Ghibu vor avea la dispoziție:

  • un teren de handbal cu dimensiuni oficiale de joc;
  • un teren de minifotbal;
  • două terenuri de baschet de dimensiuni mici, atât pentru jocul 5 la 5, cât și pentru jocul 3 la 3, la panou.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică

Investiții la Sibiu: FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren lângă Șura Mică. FAN Courier a cumpărat 8 hectare de teren la marginea Sibiului și pregătește o..

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii

Un nou hotel la Sibiu va fi construit lângă Calea Dumbrăvii. Consilierii locali ai Sibiului sunt chemați să aprobe în ședința de săptămâna aceasta, printre altele, documentația de urbanism pentru construirea unui hotel nou pe strada Mărășești, în apropierea Căii Dumbrăvii.