Hermannstadt victorie cu FC Botoșani. Hermannstadt a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 2-1, din etapa a cincea a Ligii 1, cu ajutorul unui penalty obținut de sibieni, pe final de partidă.

foto coperta: fb/hermannstadt.fc

Meciul de la Sibiu a început cu momente bune ale gazdelor, care au reușit și să materializeze dominația. Echipa antrenată de Ruben Albes a deschis scorul în minutul 8, după un autogol al lui Alin Șeroni.

După gol, tot Hermannstadt a fost echipa care a controlat, însă fără efect pe tabela de marcaj. În ciuda momentelor bune ale sibienilor, Botoșani a reușit să dea lovitura în minutul 36, când Hamidou Keyta a egalat.

Partea a doua a debutat cu două ocazii importante de ambele părți, ratate de Dugandizc și Fortes. După cele două faze, jocul a fost controlat autoritar de FC Botoșani care a amenințat poarta adversă și prin Ongenda, în minutul 64.

Hermannstadt victorie cu FC Botoșani

Momentele bune ale moldovenilor au continuat, însă, în urma unui contraatac, Hermannstadt a obținut o lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Haruț asupra lui Mayoral. Romario Pires a fost cel care a transformat penalty-ul și a stabilit, în același timp, scorul final, Hermannstadt – FC Botoșani 2-1.

Victoria sibienilor este cu atât mai importantă cu cât, înaintea acestei partide, FC Botoșani era una dintre cele trei echipe neînvinse ale campionatului, după două victorii și două remize, care au dus echipa lui Marius Croitoru pe poziția a cincea, cu opt puncte.

Hermannstadt și FC Botoșani s-au mai întâlnit de șase ori până acum în Liga 1. Sibienii nu obținuseră nicio victorie cu moldovenii, până în meciul de aseară. Una dintre partide s-a terminat la egalitate, iar celelalte cinci au fost câștigate de moldoveni.

După această victorie de pe teren propriu, echipa de la poalele munților Făgăraș adună 8 puncte și urcă până pe 6. La egalitate chiar cu echipa condusă de Marius Croitoru, despărțite doar de golaveraj.

sursa articol: digisport   

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…