foto coperta: getty images

Simona Halep a cucerit al 21-lea trofeu al carierei, la Praga, la prima sa participare într-un turneu oficial după pauza forțată de COVID-19. Românca s-a descurcat excelent în Cehia, iar Elise Mertens nu i-a pus mari probleme în ultimul act.

Halep, ajunsă la cel de-al 21-lea trofeu al carierei sale după ce a învins-o în finala de duminică pe Elise Mertens în 2 seturi, scor 6-2/7-5, a vorbit și despre regulile pe care a fost nevoită să le respecte în Cehia, dar si despre sentimentul de bucurie de la final.

”Vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi venit aici, ştiu că sunt condiţii dificile. Ştiu că nu a fost uşor. M-am simţit în siguranţă aici, chiar dacă m-am plictisit în cele 10 zile în care am stat în cameră. Mulţumesc şi celor de la WTA pentru organizarea acestui turneu într-o perioadă dificilă.

Sunt foarte fericită că am câştigat acest turneu, am revenit în Praga după 15 ani… nici nu mai ştiam cum e. M-am simţit excelent şi sper să mai vin, pe viitor, aici”, a declarat Simona Halep la finalul victoriei cu Elise Mertens.

În urma succesului de la Praga, al doilea din acest an, întrerupt șase luni de COVID-19, după victoria de la Dubai, românca de pe locul 2 WTA va încasa și un cec în valoare de 43.000 de dolari din partea organizatorilor, dar şi 280 de puncte în clasamentul general.

În acest moment, numai Serena Williams, 73 de titluri, Venus Williams, 49, Kim Clijsters, 41, şi Petra Kvitova, 27, au mai multe trofee de simplu decât Halep, în ceea ce privește jucătoarele aflate în activitate.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…