foto coperta: facebook.com/hermannstadt.fc

Sibienii, scăpați deja de grijile retrogradării încă din etapa trecută, obțin un egal acasă, în compania celor de la Poli Iași, dupa un meci spectaculos cu 4 goluri, disputat ieri, în ultima etapa a play-out-ului și termină Campionatul Ligii1 pe un onorabil loc 8.

FC Hermannstadt a deschis scorul rapid, în minutul 7, prin Stoica, dar avantajul nu a ținut mult. Luckassen a înscris 11 minute mai târziu, după o acțiune colectivă a ieșenilor, și a stabilit scorul pauzei.

Răzvan Dâlbea a înscris în minutul 79, cu capul, după ce a fost scăpat din marcaj de Doru Popadiuc, iar totul părea să se îndrepte către o nouă victorie a echipei lui Ruben Albes. Dar nu a fost așa.

Ieșenii au obținut un penalty în prelungirile partidei, iar veteranul Andrei Cristea, care a anunțat că plănuiește să mai joace încă un an, l-a transformat. S-a terminat 2-2, iar Hermannstadt încheie sezonul pe locul opt, cu 35 de puncte.

Poli Iași a terminat pe 12, cu 30 de puncte, la un singur punct distanță de FC Voluntari, care a pierdut cu Chindia.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

Probleme grave la FC Hermannstadt: Jucătorii neplătiţi din ianuarie

Probleme grave la FC Hermannstadt: Jucătorii neplătiţi din ianuarie au refuzat să se antreneze. La FC Hermannstadt sunt probleme serioase, președintele Dănuț…