Din fericire, cursele din motomondialul de viteză revin pe micile ecrane pentru pasionații de sport la Digi Sport. A fost stabilit inclusiv calendarul pentru sezonul 2020, ce va cuprinde 13 curse și alte 4 curse ce pot avea loc.
Când va avea loc startul din Moto GP la Digi Sport

Pe data de 19 iulie are loc startul din Moto GP, Moto 2 și Moto 3 cu Marele Premiu al Spaniei. Așadar, va fi prezentat circuitul Jerez-Angel Neto care se poate încheia în luna decembrie. Există posiblitatea efectuării a patru curse în intervalul 22 noiembrie- 13 decembrie 2020, și anume Marele Premiu al Americilor, Grand Prix-ul Argentinei, Grand Prix-ul din Thailanda și din Malaezia.
Organizatorii trebuie să se încadreze până pe data de 13 decembrie, conform comunicatului Federației Mondiale de Motociclism. În funcție de cum va evolua situația, se vor stabili datele pentru cele patru curse, decizie care nu va fi luată mai târziu de 31 iulie.
Timp de două sezoane, pasionații de sport vor putea urmări Motomondialul de viteză pe canalele Digi Sport.

Calendarul concret Moto GP 2020
Calendarul Moto GP 2020 începe cu Circuitul de Jerez din data de 19 iulie – Spania și continuă tot cu Circuitul de Jerez pe data de 26 iulie- Andaluzia. Urmează cursa programata pe data de 9 august Automotodrom Brno – Republica Cehă și pe data de 16 august Red Bull Ring –Spielberg –Austria.
La data de 23 august este programată cursa Red Bull Spielberg Styria, continuând cu circuitul Mondial Misano –San Marino pe 13 septembrie și cu Circuitul Mondial Misano – Emilia Romagna pe 20 septembrie.

Următorul circuit va avea loc pe data de 27 septembrie, Barcelona Catalunya, urmând circuitul Franței – Le Mans pe 11 octombrie. Ulterior, se va desfășura circuitul Motorland Aragon pe 18 octombrie în Aragon și pe 25 octombrie Teruel. Ultimele circuite programate includ Comunitat Valenciana pe data de 8 noiembrie și Comunitat Valenciana pe data de 15 noiembrie.

Moto GP, Moto 2 și Moto 3 – calendar schimbat din cauza pandemiei de coronavirus

Din păcate, pandemia de coronavirus a afectat foarte mult și lumea sportivă, nu numai lumea medicală și societatea în care trăim. De aceea, prima etapă a Moto GP ar fi urmat să se desfășoare în Qatar, însă marele premiu a fost anulat pentru Moto GP din cauza pandemiei, dar a fost disputat la clasele Moto 2 și Moto 3, nemaifiind programat pentru clasa “regină”.
Totodată, pandemia cu coronavirus a anulat inclusiv cursele din Olanda, Germania, Marea Britanie, Finlanda, Australia, Italia și Japonia. Se va stabili ulterior dacă spectatorii pot avea acces la circuit și în ce număr vor putea participa, conform site-ului oficial al competiției. Marc Marquez (Honda) este campionul mondial în exercițiu de origine spaniolă, al Moto GP.


Sursa: https://www.digisport.ro/moto/spectacolul-din-moto-gp-revine-la-digi-sport-a-fost-anuntat-calendarul-pentru-acest-sezon-853957.

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…