Județul Sibiu este în lumina reflectoarelor și concurează pentru titlul de „Destinația Anului 2024”. Cu atracții diverse, variind de la istorie și cultură până la peisaje montane impresionante, regiunea este pe punctul de a captiva inimile și imaginațiile călătorilor din întreaga lume.

Printre punctele de atracție incluse în finala competiției se numără Muzeul Astra, o bijuterie a culturii tradiționale românești, care aduce în prim-planul atenției obiceiuri și tradiții autentice. Mărginimea Sibiului, cu farmecul său rural și gastronomia sa delicioasă, este o destinație care îi încântă pe vizitatori cu atmosfera sa autentică.

Stațiunea Păltiniș, cea mai veche stațiune montană din România, atrage iubitorii de natură și sporturi de iarnă cu peisajele sale magnifice și traseele sale de schi. Comuna Biertan, cu biserica sa fortificată din secolul al XV-lea inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, este o călătorie în trecutul medieval al Transilvaniei.

Brambura Park de pe Valea Avrigului și Colinele Transilvaniei completează lista de destinații din Sibiu care se luptă pentru titlul prestigios.

Votând pentru Județul Sibiu ca destinație turistică a anului 2024, turiștii nu numai că susțin industria turismului, ci și contribuie la promovarea și dezvoltarea comunităților locale. Turismul este un motor important pentru economia locală și pentru conservarea și promovarea patrimoniului cultural și natural al regiunii.

Pentru a sprijini Județul Sibiu în această competiție, turiștii sunt îndemnați să își exprime votul accesând platforma online dedicată: https://destinatiaanului.ro/destinatii/. Prin participarea la vot, fiecare persoană poate aduce o contribuție valoroasă la promovarea unei destinații turistice de excepție și la susținerea comunităților locale din inima Transilvaniei.

sursa articol: sibiulinimagini.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”

Doi prieteni și-au deschis croitorie în Sibiu: „Ne-am săturat de munca în 3 schimburi”. Ciprian Roman și Nicu Giurgiu sunt doi prieteni care și-au petrecut…

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații

Femeie din Sibiu s-a dat drept refugiată ca să primească donații. O femeie de 32 de ani din Sibiu este cercetată penal după ce s-a dat drept refugiată din Kiev

Medic la Spitalul Județean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient

Medic la Spitalul Judetean Sibiu anchetat dupa ce ar fi jignit fiica unui pacient. Anchetă la Spitalul Județean Sibiu, după ce un medic a fost înregistrat jignind fiica unui pacient: “Ce vrei tu, nesimțito?” Spitalul Județean Sibiu a început o anchetă după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un medic jignește o femeie, fiica unui pacient. 

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Primăria Sibiu caută recenzori pentru Recensământul Populației și Locuințelor. Pentru etapa de colectare a datelor din teren, în cazul persoanelor care nu s-au autorecenzat online, Primăria Sibiu caută 161 de recenzori și 9 recenzori șefi care să monitorizeze  și să coordoneze colectarea datelor.