O veste bombă a apărut cu câteva ore înainte de partida dintre UTA și FC Hermannstadt, programată azi, de la ora 17.30. Președintele sibienilor, Dani Coman, a anunțat că va renunța la funcția pe care o deține. Presa centrală vorbește deja că președintele s-ar fi înțeles cu FC Argeș.

Ruptura dintre Dani Coman și clubul FC Hermannstadt va fi parafată săptămâna viitoare. Coman a anunțat deja intenția sa de a părăsi echipa sibiană, unde lucra încă din 2021. ”Vă rog să mă înțelegeți. Avem un meci important și cred că e mai bine să vorbim după meci. Am demisionat și voi vedea ce voi face. Nu am semnat cu nimeni, din moment ce n-am reziliat aici”, a spus Dani Coman pentru GSP.ro.

Printre problemele posibile invocate de Dani Coman s-ar afla situația financiară a clubului, fiind cunoscut că nici în prezent FC Hermannstadt nu a ieșit din insolvență, iar pe plan sportiv, clubul nu are drept de participare în cupele europene. La baza deciziei ar sta și distanța față de casă și familie, existând deja zvonuri că Dani Coman va semna din vară cu FC Argeș, astfel încât acesta să fi și aproape de fata sa, Karina, aflată în fața unui examen foarte important.

sursa articol: sibiuindependent.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…