Vești bune pentru liderul din Superliga: FCSB se poate baza iar pe Valentin Crețu, acesta urmând să revină la Voluntari, după ce a fost suspendat.

Prin urmare, Valentin Crețu va intra în locul lui Nana Antwi, care a văzut repede cartonașul roșu în victoria grea obținută de FCSB cu FC Botoșani, scor 3-2.

Valentin Crețu, gata să revină la FCSB

Aflat la un pas de a pleca de la FCSB în mai multe rânduri, Valentin Crețu a fost păstrat în cele din urmă de Gigi Becali, care mizează mai ales pe experiența jucătorului.

Acum, Crețu se pregătește să revină în formula de start, înainte ca FCSB să joace la Voluntari un meci important în lupta la titlu din Superliga.

Așadar, linia de fund a roș-albaștrilor ar urma să fie formată din Crețu, Ngezana, Dawa și Radunovic.

„Nu comentez nimic de rezilierea contractului cu FCSB. Voi pleca, asta e sigur, așa cum a zis Gigi Becali. Urmează că zilele următoare să văd unde anume exact. Probabil că în străinătate dacă nu apare ceva interesant din țară. Despre perioada petrecută la FCSB nu pot să zic decât de bine”, spunea Valentin Crețu în vară, convins fiind că nu va continua în tricoul roș-albaștrilor.

Elias Charalambous, impresionat de jucătorii de la echipa a doua: „Noi credem în ei!”

Elias Charalambous vrea să se bazeze și pe jucători de la echipa a doua, după ce trei jucători talentați au fost prezenți în cantonamentul din Antalya.

„Am avut cu noi în cantonament trei jucători de la echipa a doua şi s-au descurcat foarte bine. Sunt jucători care pot fi în echipă în orice moment, noi credem în ei, au talent, sunt membri ai echipei naţionale şi este timpul ca ei, într-un moment, să profite de ocazie.

Deci, de ce să nu îi folosim? Ei ne-au arătat că au talent. Cei trei care au fost, Mişu (n.r. Mihai Toma), Popa (n.r. David Popa) şi Laszo (n.r. Matyas Laszlo).

Şi Manolache (n.r. Matei Manolache) vine câteodată cu noi şi depinde de ce poziţie avem nevoie, dar sunt jucători care au arătat că pot juca împreună cu noi, separat de restul”, a declarat Elias Charalambous

sursa articol: prosport.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…