Dragos Iancu, jucătorul lui Hermannstadt care a suferit o accidentare gravă la Ploiești, se pregătește de operație: din informațiile noastre, fotbalistul va suferi luni intervenția chirurgicală, după ce a fost internat deja în spital.

Prima imagine cu Dragoș Iancu de pe patul de spital, după accidentarea horror din meciul Petrolul – Hermannstadt

Prima imagine cu fotbalistul sibienilor, după accidentarea gravă de duminică, pe care a suferit-o în remiza cu Petrolul, scor 0-0.

Deși trece prin momente grele, Iancu pare foarte optimist și nu se teme de ce îl așteaptă, în condițiile în care va sta luni de zile departe de teren.

Deși inițial s-a crezut că este o fractură de maleolă, Iancu a aflat duminică seara diagnosticul: acesta a suferit o fractură deschisă de peroneu și, în cele din urmă, vestea bună este că nu s-a ales și cu tibia ruptă.

Dragoș Iancu a fost încurajat de cei de la Hermannstadt, în frunte cu Dani Coman. Conducătorul sibienilor a mers la spital, iar Iancu pare pregătit mental de operația care va avea loc în cursul zilei de luni.

Practic, anul este încheiat pentru fotbalistul lui Hermannstadt, care speră să joace din nou un meci oficial în prima parte a anului 2024, în funcție și de cum va decurge recuperarea.

Valentin Țicu și-a cerut scuze după ce l-a „rupt” pe Dragoș Iancu: „Se vede clar că nu am intenție!”

Valentin Țicu a ținut să-și ceară scuze după intrarea horror: acesta a subliniat clar că nu a fost vorba de intenție la faza care i-a adus cartonașul roșu.

„Vreau să îmi cer scuze publice pentru el, toate rugăciunile mele merg către el. Îmi pare rău că s-a întâmplat. Mi-a fost greu după să și văd cum a fost faza. Se vede clar că nu am intenție, e foarte greu pentru mine, îmi cer scuze lui, familiei lui, e ca și cum mi s-a întâmplat mie.

Mă tem, vă dați seama (n.r. de o eventuală suspendare drastică), îmi doresc să joc fotbal, dar momentan toate gândurile mele și grija mea merg către Dragoș, să fie bine. O să îl ajut cu tot ce pot dacă se va pune problema, are tot sprijinul meu”, a spus Valentin Țicu la finalul meciului Petrolul – Hermannnstadt 0-0.

  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Dragoș Iancu
  • 2022 este anul în care fotbalistul a ajuns la Hermannstadt
  • 20 de ani are jucătorul născut la Huedin

sursa articol: prosport.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…