În meciul FC Hermannstadt- FC Voluntari de duminica, Hermannstadt a revenit în partea a doua și s-a impus cu 3-1 în fața lui FC Voluntari. Ilfovenii s-au „prăbușit” în repriza secundă, iar în final au evoluat cu doi jucători în minus, după eliminările lui Matricardi și Armaș. Sibienii ajung la 12 puncte și privesc cu optimism spre locurile de play-off, în timp ce Ilie Poenaru e ca și demis de la oaspeți.

În prima repriză, Voluntari a fost echipa mai bună. Ilfovenii au creat mai mult pericol în careul gazdelor. La primul corner, Matricardi a tras primul avertisment (17).

A urmat și al doilea. Portarul Căbuz a fost salvat de bară la șutul expediat de Nemec (26), cu stângul, de la 16 metri, din pasa lui Boboc. Oaspeții au profitat de deruta din jocul sibienilor și au presat cu toate liniile.

Stoperul Armaș a ajuns în postură de extremă stânga și a centrat excelent în centrul careului. Găman a fost depășit, I. Stoica a sărit cu Nemec, Oroian era lipit de D. Florea. 

Nimeni însă lângă Sigurjonsson, care a deschis scorul (27), printr-o lovitură cu capul imparabilă, din zona punctului cu var. Mingea s-a dus aproape de vinclu, iar Căbuz a plonjat inutil. 

Sibienii, susținuți de 4.100 de suporteri, au fost contat doar prin aparițiile la finalizare ale lui Jipa. Mijlocașul U21 a ratat o ocazie mare, cu poarta goală (29). 

Puștiul n-a avut curaj să tragă din prima, și a fost deposedat. Hermannstadt a echilibrat finalul primei părți, dar la cabine s-a intrat cu 1-0 pentru Voluntari.

Hermannstadt revine după pauză și adâncește criza Voluntariului

Actul secund a aparținut în totalitate gazdelor. Marius Măldărășanu a mutat inspirat la pauză. L-a scos pe Jipa, iar înlocuitorul acestuia, Dragoș Iancu a egalat rapid (51), 1-1. Voluntari a mai primit o lovitură în câteva minute. Vâlceanu a vrutr să boxeze, dar l-a lovit cu pumnii în față pe Alhassan (55). Penalty clar! Paraschiv a tranformat cu fentă (57) și s-a făcut 2-1.

Sibienii zburdă, ilfovenii sunt în corzi. Zarurile au fost aruncate definitiv în ultimul sfert de oră, când Matricardi și Armaș au fost eliminați. La Armaș, Ovidiu Hațegan a avut nevoie de VAR. În primă fază, „centralul” FIFA i-a dat stoperului moldovean doar „galben”, deși faultase în postură de ultim apărător.

Cu doi oameni în plus, Hermannstadt a mai marcat o dată, prin nou-introdusul P. Petrescu (85), și s-a impus cu 3-1. Astfel, trupa lui Măldărășanu a întrerupt seria de patru meciuri fără victorie. În schimb, criza la Voluntari se adâncește, un singur punct în ultimele cinci runde.

sursa articol: gsp.ro

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…