Manşa a doua a semifinalei Cupei României dintre Dinamo Bucureşti – Astra Giurgiu s-a încheiat  marţi seara cu scorul final de 4-5, după efectuarea loviturilor de departajare, după 120 de minute. La capătul timpului regulamentar, Dinamo a condus cu 1-0.”,

Meci cu final dramatic între Dinamo şi Astra, în cea de a doua manşă a semifinalei Cupei României.

După 89 de minute, în care au dominat, mai ales la ocazii de gol, dinamoviştii au marcat un gol de excepţie, prin Andrei Radu, care a dus meciul în prelungiri, cu un şut centrare pe diagonală, din partea stângă.

După 0-1 în tur, meciul a trecut la prelungiri, însă după 120 de minute nu s-a mai marcat şi s-a ajuns la lovituri de departajare.

Mihaiu a ratat de două ori lovitura de pedeapsă decisivă, care ar fi dus Dinamo în finală. Nepomucenco a ratat şi el şi a trimis pe Astra Giurgiu în finală.

A doua semifinală se joacă miercuri, între Viitorul Târgu Jiu şi Universitatea Craiova, în tur craiovenii câştigând cu 3-0.

Sursa articol: Mediafax

Credit foto: Facebook Astra Giurgiu

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…