FCSBlitzkrieg: doi jucători de la Hermannstadt transferați de urgență la echipa bucureșteană. FCSB nu a reuşit să finalizeze cu succes transferurile a patru fotbalişti de la Astra. În schimb, i-a convins pe cei de la Hermannstadt să-i ofere doi jucători. Atacantul Goran Karanovic, 32 de ani şi mijlocaşul David Caiado, 33 de ani.

foto coperta: sport pictures

Cei doi fotbalişti au ajuns azi noapte la Bucureşti şi urmează să facă testul COVID-19 înaintea joncțiunii cu restul lotului. Karanovic şi Caiado au ajuns la Bucureşti. Aceștia vor juca la FCSB în locul fotbaliştilor de la Astra care urmau să joace meciul cu Slovan. Cei doi se pot întoarce la Sibiu după acest joc. Dar asta doar în cazul în care bucureştenii nu se califică în play-off-ului Europa League.

Anamaria Prodan a anunţat că toată lumea este mulţumită de această afacere. Jucătorii vor fi daţi sub formă de împrumut pentru şase luni la FCSB şi ar urma să fie titulari în această seară, în echipa pe care Toni Petrea o va trimite pe teren. Dacă FCSB merge mai departe, cei doi vor continua la echipa lui Becali, iar Hermannstadt şi-a oferit sprijinul şi în continuare, dacă i se mai cer jucători. Raul Opruţ şi Romario Pires au fost şi ei pe listă, dar mutările au picat din diverse motive.

FCSBlitzkrieg: doi jucători de la Hermannstadt transferați de urgență la echipa bucureșteană, după ce au picat transferurile de la Astra

Fundaşii Constantin Dima, David Bruno, Daniel Graovac și mijlocaşul Valentin Gheorghe au fost doriți la FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec, dar tranzacția ar fi picat din cauza pretenţiilor impresarilor, considerate de către Gigi Becali, exagerate.

Ioan Niculae confirmase că în ciuda opoziţiei unor persoane de la Astra, el a decis să dea jucătorii deoarece crede că Becali trebuie ajutat pentru că este o situaţie de forţă majoră.

FCSB-Slovan Liberec va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în format Live Text pe site-ul celor de la digisport.

sursa articol: digisport

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…