Hermannstadt obține prima victorie a noului sezon după 1-3 cu Chindia Târgoviște în primul meci din etapa a patra. Gazdele au condus, dar sibienii au întors scorul. După această victorie obținută în deplasare, Hermannstadt ajunge la cinci puncte adunate în primele patru runde din noul sezon al Ligii 1.

foto coperta: sportpictures

Ruben Albes (35 de ani) s-a declarat mulțumit de evoluția sibienilor și a lăudat totodată echipa adversă. De asemenea, tehnicianul spaniol l-a remarcat pe Andrei Sîntean (21 de ani), autorul unui gol “a la Juninho Pernambucano”.

”Am jucat împotriva unei echipe puternice. Chindia a stat bine pe teren, a alergat mult. Primiseră doar un gol în primele trei meciuri. Dar, la cum suntem noi, la ce atmosferă avem în vestiar, am reușit să revenim în meci. Am atacat, le-am cerut jucătorilor să meargă în față, să nu apere rezultatul în repriza a doua. Nu e întâmplător ce-am făcut până acum aici.

E normal să apară și greșeli, așa e în fotbal. Dar ușor-ușor am revenit în meci, am avut ocazii, după ce ei au deschis scorul. Am avut reacție, am demonstrat că vrem să învingem. Sîntean a jucat bine azi.

Jucătorii mi-au arătat încă din finalul sezonului trecut că sunt extraordinari, că evoluează mereu cu suflet, cu pasiune”, a declarat Albes, la finalul partidei.

Hermannstadt obține prima victorie a noului sezon după un început ezitant cu 2 egaluri și o înfrângere

După un început ezitant de sezon, sibienii reușesc să obțină o primă victorie și 3 puncte extrem de importante, mai ales că, în etapa următoare, vor primi vizita mult mai solidei echipe din Botoșani.

Contactează-ne aici dacă îți dorești ca știrea ta să fie publicată!

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…