Pe data de 9 ianuarie 2020 Adrian Mutu a fost confirmat că și selecționer al echipei România U21. De peste o lună dinaintea confirmării se știa că Adrian Mutu avea cele mai mari șanse, însă atunci a fost nominalizat de Comisia Tehnică. 

În primăvara anului 2020 ar fi trebuit jucate meciurile din preliminariile Euro 2021, însă din cauza pandemiei de Coronavirus, toate competițiile au fost suspendate, astfel încât nu s-a disputat derby-ul România-Danemarca, care urmează să fie jucat la finalul prelimnariilor.

Adrian Mutu “modelează” echipa României U21 prima dată după 8 luni de la instalare

La peste 7 luni de la instalare, în care Adrian Mutu a făcut muncă de birou, acum este momenul să lucreze cu echipa României U21. Selecționerul nu a reușit să antreneze nicio secundă jucătorii, situație în care se afla și Mirel Radoi, selecționerul primei reprezentative. Adrian Mutu s-a zbătut pentru a obține acceptul FRF pentru convocarea jucătorilor pe care îi are în vedere la trei zile după ce se termina campionatul.

Adrian Mutu insistă pentru aceasta întălnire și mai mult ca sigur oportunitatea de a se realiza este foarte mare. Selecționerul știe cam totul despre fiecare jucător în parte, însă este important să îi vadă și pe teren.

Până la meciul cu Islanda din barajul pentru EURO 2020, Mirel Radoi va trebui să joace două partide în Liga Națiunilor cu Irlanda de Nord pe data de 4 septembrie și cu Austria pe data de 7 septembrie. 

Jucătorii lui Adrian Mutu vor avea primul meci pe 4 septembrie în Finlanda și al doilea meci în Malta, pe 8 septembrie.

Care este programul României U21 în preliminariile Euro 2021 și ce rezultate a înregistrat până acum?

Pe data de 4 septembrie 2020, vor avea loc meciurile Danemarca – Ucraina, Malta – Irlanda de Nord, Finlanda – România. La 8 septembrie 2020 au loc meciurile Finlanda – Ucraina, Irlanda de Nord – Danemarca, Malta – România. O lună și o zi mai târziu, pe data de 9 octombrie au loc meciurile Irlanda de Nord – Finlanda, Ucraina – România, Malta – Danemarca, urmate pe 13 octombrie de meciurile Irlanda de Nord – Ucraina, România – Malta, Danemarca – Finlanda.

În noiembrie 2020 se dispută Malta – Ucraina și Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda.

Rezultatele meciurilor disputate în 2019, înainte de pandemia cu Coronavirus arătau astfel: la meciurile disputate pe 6 septembrie 2019: Ucraina – Finlanda 0-2, Irlanda de Nord – Malta 0-0. Pe data de 10 septembrie 2019: Ucraina – Malta 4-0, Finlanda – Irlanda de Nord 1-1, Danemarca – România 2-1.

 Rezultatele meciurilor din data de 10 octombrie 2019: Finlanda – Malta 4-0, Danemarca – Irlanda de Nord 2-1, România – Ucraina 3-0. Pe 14 octombrie 2019: Finlanda – Danemarca 0-1, România – Irlanda de Nord 3-0. Meciul disputat pe 14 noiembrie 2019: România – Finlanda 4-1, iar cel de pe 15 noiembrie 2019: Ucraina – Danemarca 2-3. 

Nu în ultimul rând, la data de 19 noiembrie 2019 s-au înregistrat scorurile: Irlanda de Nord – România 0-0, Danemarca – Malta 5-1.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/euro-2021-u21/in-sfarsit-adrian-mutu-va-lucra-cu-jucatorii-de-la-romania-u21-la-8-luni-de-la-instalare-planul-selectionerului-874436

Sign Up for Our Newsletters

Get notified of the best deals on our WordPress themes.

Te-ar mai putea interesa și:

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020

România obține prima medalie de aur la Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Ancuța Bodnar și Simona Radiș (cea care a purtat tricolorul la ceremonia de inaugurare), au câştigat locul 1 în proba de dublu rame feminin pe distanţa de 2.000 de metri. Dar nu e singura mare performanţă a zilei pentru noi, deoarece am luat şi un argint la băieți!

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi

Diego Maradona a murit! Prima reacție a lui Gheorghe Hagi. Marea legendă a fotbalului mondial, “el pibe d’oro” Diego Maradona, ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa din Argentina.

VIDEO – Încep lucrările de modernizare ale Stadionului Municipal Sibiu la standarde UEFA.

După ce, pe 10 august, s-a anunțat semnarea contractului pentru modernizarea Stadionului Municipal, în această săptămână primarul Astrid Fodor, reprezentanții constructorului CON-A și echipa din Primăria Sibiu care va gestiona contractul și va monitoriza lucrările, au fost prezenți în teren. Au fost vizualizate locațiile și s-a discutat concret pe tema graficului de lucrări.

Noul stadion al Sibiului prinde contur

Noul stadion al Sibiului prinde contur. Video cu stadiul lucrărilor la începutul lunii martie de pe șantierul noului stadion al Sibiului…